19 maart 2019

Verheij Integrale Groenzorg kiest voor EasyDrive

Verheij Integrale Groenzorg uit Sliedrecht heeft haar wagenpark uitgebreid met maar liefst vijftien nieuwe Mercedes-Benz’ Sprinter. Al deze sprinters worden uitgerust met onze EasyDrive Solo oplossing, die nauwkeurig inzicht geeft in het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een brandstofbesparing van 8 tot 12%, wat natuurlijk scheelt in brandstofkosten, maar ook veel beter is voor het milieu. Dit draagt bij aan het duurzame beleid van Verheij.

Bekijk hier een korte video van de nieuwe Sprinters.

Over EasyDrive van Rietveld

Brandstof- en onderhoudskosten vormen een groot deel van de totale voertuigkosten. Beide componenten worden door het rijgedrag sterk beïnvloedt. Als ondernemer wilt u hier natuurlijk zo sterk mogelijk op besparen. Rietveld helpt u hierbij met onze oplossing EasyDrive.
Aan de hand van CAN-Bus data worden er via de module EasyDrive duidelijke rapportages over het brandstofverbruik en de rijstijl gegenereerd.
Het rijgedrag van de chauffeur wordt geanalyseerd en beoordeelt op basis van klant- en voertuigspecifieke parameters waaraan scores worden toegekend.

Lees hier verder.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10