Trip Klantenmiddag

Op woensdag 17 april organiseert Trip Software, in samenwerking met Busvervoer Nederland, een klantenmiddag. Ook Rietveld is op deze middag van de partij om u meer te vertellen over de Efficio Coach, onze boordcomputer specifiek voor de touringcarbranche.

Programma: 

  • 13:00 – 13:30 uur - Inloop
  • 13:30 – 14:45 uur - Deel I : Busvervoer Nederland – inzake B.T.W.
  • 14:45 – 15:15 uur – Pauze of inloop voor Deel II
  • 15:15 – 16:30 uur - Deel II : Trip Software
  • 16:30 – 17:30 uur – Informeel; hapje en drankje

Het eerste deel van de middag, georganiseerd door Busvervoer Nederland, wordt de stand van zaken met betrekking de B.T.W. (reisbureauregeling, btw op personenvervoer in Nederland en buitenland) besproken.

In het tweede deel van de middag zal Trip Software u informeren over de toekomstige ontwikkelingen zoals o.a. de Wekservice, Chauffeursportaal, API-koppelingen, Touroperating On-Line, Boordcomputerkoppelingen op basis van geo-matching en Microsoft Power BI (Business Intelligence).

Tijdens het informele deel is er gelegenheid om individueel in te gaan op specifieke dingen. Onze consultants zullen hierbij aanwezig zijn.

 

Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

 

Inschrijven kan door een email te sturen naar info@tripsoftware.nl. Graag aangeven voor welk deel u komt en met hoeveel personen.

Graag zien we u op woensdag 17 april!


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10