Transport Compleet Gorinchem

Van 28 t/m 30 september vindt dit jaar de Transport Compleet Beurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op standnummer B111 staat het team van Rietveld dit jaar voor u klaar om u op de hoogte te brengen van de laatste trends en ontwikkelingen in de branche. Graag ontmoeten we u daar.

De vakbeurs waar de transportbranche samenkomt! 

Op Transport Compleet Gorinchem is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. Van de grote merken tot aan de regionale aanbieders; Transport Compleet Gorinchem is de plek om uw zakenrelaties te ontmoeten. Al sinds 2000 is Transport Compleet Gorinchem de plaats waar de transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en Track & Trace software.

Het team van Rietveld staat ook dit jaar weer klaar om u op de hoogte te brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bezoek ons op standnummer: B111

Klik hier voor gratis toegangskaarten.

Coronamaatregelen tijdens de beurs

Transport Compleet is te bezoeken met een coronatoegangsbewijs. U krijgt een coronatoegangsbewijs bij een volledige coronavaccinatie, een geldig herstelbewijs of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Alleen PCR- en antigeen testen zijn geldig. Verder is de overheid voornemens om de 1,5 meter afstand vanaf 20 september te laten vervallen. Dat is ook goed nieuws voor Transport Compleet. Verder is zoals gebruikelijk het hapje en een drankje weer inbegrepen bij een beursbezoek. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.
Lees hier de veelgestelde vragen.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10