Slaaptekort bij vrachtwagenchauffeurs

Op warme zomerdagen slapen chauffeurs overdag of ’s nachts vaak in een hete cabine. Chauffeurs die slecht slapen kunnen een gevaar zijn op de weg vertelt de De Monitor in een speciale uitzending over het belang van een standairco voor vrachtwagen. Deze zorgen voor meer veiligheid op de weg en zijn ook milieuvriendelijker, daarom zou een standairco voor vrachtwagen verplicht moeten worden, stellen ze. Klik op de afbeelding hiernaast om de uitzending te bekijken.

Wilt u ook investeren in een standairco?

Rietveld levert diverse typen klimaatbeheersingssystemen. Zorg ervoor dat uw chauffeurs veilig op pad kunnen ook met warme temperaturen. Hou de temperatuur in de cabine aangenaam zonder de motor onnodig te laten draaien en brandstof te verspillen. Investeer vandaag nog in een standairco voor vrachtwagen, deze blijft de cabine koelen ook als de motor is uitgeschakeld. Ontdek hier ons ruime assortiment aan standairco's.

Wist u dat?
Het Ministerie voor Economische Zaken stimuleert de aanschaf van standairco in de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA).

De Monitor uitzending 28 september

Autoclima Fresco 3000

Dometic CoolAir RTX 1000

Piccolo Splitter

“Dankzij mijn standairco kan ik ook in zomer veilig en uitgerust op weg.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10