30 april 2019

Seroma bespaart jaarlijks 6.000 liter diesel per truck met EasyDrive

Seroma ondervond veel problemen op het gebied van brandstofmanagement, onder andere door onopgeleide chauffeurs. Door te kiezen voor EasyDrive van Rietveld kregen zij meer grip op het brandstofverbruik en werd het mogelijk om chauffeurs individueel te coachen naar een zuinigere rijstijl. 

Dit leverde een mooi resultaat op; binnen slechts één maand bespaarde 1 truck al 500 liter, wat dus resulteert in een besparing van 6.000 liter diesel per jaar. Ook de overige 30 trucks zijn uitgerust met EasyDrive en zorgen ervoor dat dit Oegandese bouwbedrijf flink bespaart op brandstofkosten en bijdraagt aan een beter milieu.

Over EasyDrive

Seroma meette bij een reguliere route van Kampala naar Tororo normaal een verbruik van 470 liter, door actief gebruik van EasyDrive hebben zij dit terug weten te brengen naar 420 liter. Met EasyDrive krijgt u meer inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een besparing op brandstof van gemiddeld 8 tot 12%! Lees hier meer.

Over Seroma Ltd

Opgestart in 1996, werd Seroma LTD opgericht als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht in de sterke Bijbelse principes. Seroma staat voor echte kwaliteit, vertrouwen en betrouwbaarheid met onverslaanbare prijzen, toegankelijkheid en gemak. Het bouwbedrijf, dat veel bouwmaterialen en zand vervoert, onderscheid zich op de markt door gratis vervoer aan te bieden van omvangrijke aankopen. "Er is geen bestelling die te groot is om te leveren, ongeacht de bestemming. Met onze vele voertuigen in een goede conditie, genieten onze klanten van gratis vervoer van hun omvangrijke aankopen naar hun gewenste bestemming vanuit elk van onze vestigingen."


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10