Rietveld en Peek Traffic breiden partnership GreenFlow for Trucks uit

Samen met Peek Traffic slaan we de handen ineen voor verdere samenwerking voor de GreenFlow for Trucks prioriteit service. Daarom gaan we de samenwerking aan voor een veiligere, betere en comfortabelere doorstroming voor zwaar vrachtverkeer op kruispunten.

Brandstofbesparing, betere doorstroom en tijdswinst

De transporteur kan via de Efficio3 boordcomputer van Rietveld gebruikmaken van de GreenFlow for Trucks applicatie. GreenFlow is snel en eenvoudig te installeren. Rietveld biedt zo een extra service zonder dat een transporteur hoeft te investeren in extra apparatuur. De GreenFlow applicatie koppelt vrachtwagens aan slimme verkeerslichten. De chauffeur krijgt informatie over het naderende verkeerslicht, zoals een snelheidsadvies en tijd-tot-groen. Indien mogelijk wordt de timing van het verkeerslicht afgestemd op het vrachtverkeer dat het verkeerslicht nadert. Vrachtverkeer kan veilig en zonder te stoppen kruispunten passeren.

Duurzamer transport

GreenFlow for Trucks biedt chauffeurs niet alleen een comfortabelere en veiligere rit. Het bespaart ook tijd, brandstof en CO2-uitstoot. Stoppen en stilstaan voor verkeerslichten wordt tot een minimum beperkt, waardoor minder slijtage aan de banden en remblokken optreedt en het brandstofverbruik afneemt.

Startpunt voor meer innovaties

Dankzij de samenwerking wordt duurzamer, comfortabeler en veiliger transport bereikbaar voor een grotere groep transporteurs. De samenwerking is bovendien een mooie eerste stap naar nieuwe verdergaande innovaties. Door ook deze innovaties te integreren in bestaande systemen, wordt gewaarborgd dat deze op de lange termijn beschikbaar zijn voor en gebruikt worden door de transporteurs.

Verbeterde verkeersdoorstroming voor Rietveld-klanten

Door deze samenwerking wordt kennis van de logistieke branche en kennis van mobiliteit en infrastructuur gecombineerd. Dit zorgt voor een optimale doorstroom van vrachtverkeer voor gebruikers van de Efficio boordcomputer in combinatie met GreenFlow for Trucks. Zo kunnen de gebruikers optimaal presteren en hun rendement verder vergroten.

De voordelen van GreenFlow zelf ervaren?

Met GreenFlow for Trucks rijden chauffeurs comfortabel en veilig. Zelf ervaren? Neem contact op met Rietveld als u de Efficio3 boordcomputer gebruikt of lees meer over de werking en voordelen van GreenFlow for Trucks.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10