Rietveld automatiseert het managen van Tachograafdata bij FLORAL TRADE GROUP

Onlangs is Rietveld tot overeenkomst gekomen met Floral Trade Group uit het Zuid-Hollandse Katwijk voor het leveren en implementeren van haar EasyTacho-oplossing. Alle 30 voertuigen in het wagenpark zullen worden voorzien van deze oplossing, die in de afgelopen jaren met veel succes in de transportbranche en logistieke dienstverlening wordt ingezet.

Floral Trade Group – een overkoepelend familiebedrijf waar 12 bedrijven onder vallen – had de voertuigen al voorzien van een oplossing om de data van de digitale tachograaf op locatie te kunnen downloaden. Een zogenoemde ‘short range’-oplossing. Naar mate de tijd verstreek groeide intern de behoefte om ook op ‘long range’ de informatie vanuit de digitale tachograaf te kunnen monitoren en te downloaden zodat er meer inzicht zou ontstaan in uren van de afzonderlijke chauffeurs en het bijbehorende ‘rijtijdenbudget’. Na marktonderzoek en het bijwonen van diverse demonstraties is uiteindelijk de keuze gevallen op Rietveld B.V. en EasyTacho.

Rietveld B.V. ziet uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking met Floral Trade Group.

Over EasyTacho
Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden die EasyTacho binnen uw organisatie kan bieden? Lees hier meer of neem direct contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Over Floral Trade Group
De Floral Trade Group is een familiebedrijf met een geschiedenis die terug gaat tot in het jaar 1970. Samen met de klant bouwen wij aan een goed doordacht concept, waarmee we met al onze gezamenlijk kennis uw (potentiële) klanten optimaal kunnen bedienen met verrassende en kleurrijke sierteeltproducten. Wij doen er alles aan om onze familie van tevreden, en daarmee trouwe klanten iedere dag groter te maken.

De gespecialiseerde bedrijven in onze groep leveren samen een onderscheidend, kwalitatief hoogwaardig en compleet assortiment van bloemen, planten en decoratie artikelen. Daarbij zoeken we samen met u een concept wat is toegespitst op de specifieke wensen voor ieder type klant en doelgroep.

Samen met klanten spelen wij in op marktkansen met behulp van onze kennis, gerichte informatievoorziening én ons breed verrassend en kleurrijk assortiment.Onze kennis en ervaring op het gebied van alle mogelijke producten, markten en de logistieke keten, helpen u om uw verkoopkansen naar de consument en uw rendement te vergroten.

Hiernaast staat bij onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers kwaliteit hoog in het vaandel en helpen zij klanten iedere dag weer verder in het doen groeien en bloeien van hun onderneming.Daarbij geloven wij dat een duurzame relatie met onze kwekers bijdraagt tot een succes en constante hoogwaardige kwaliteit van producten. Floral Trade Group maakt ondernemers in de sierteeltsector van groothandel tot bloemist of retailer meer succesvol.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10