PD Drenthe 2019

Op 16 april vinden de PD Drenthe plaats. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u precies wat er speelt in ondernemend Drenthe.

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 krijgt het event een totale make-over; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB.

Ook Rietveld staat voor u klaar om u op de hoogte te brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Meld u daarom nu hier aan voor gratis toegangskaarten. Zodra uw aanmelding compleet is worden de toegangskaarten via e-mail naar u toegestuurd.

Rietveld bestaat 25 jaar!
Speciaal voor onze beste relaties en trouwe klanten organiseren wij daarom elke maand een actie. Heeft u de actie van deze maand al gezien? De komende periode trakteren we namelijk op een leuke attentie tijdens één van de aankomende beurzen. Wat die attentie is? Dat houden we nog even geheim. Vraag hier de voucher aan voor uw gratis attentie!

Rietveld is ook dit jaar aanwezig in combinatie met TraSec B.V. uit Roden. Graag zien we u op de TraSec-stand, nummer 33!


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10