1 september 2020

Ontdek nu onze nieuwe webshop

Maak kennis met onze nieuwe webshop, bekijk nu onze ruime selectie aan producten en merken. Bestel nog deze maand en maak kans op een shoptegoed van 100 euro.

Afgelopen maand zijn we druk bezig geweest om ons productassortiment uit te breiden. Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk menu maakt het vinden van het juiste product voor u snel en eenvoudig. Ervaar zelf de voordelen:

Completer aanbod 
24/7 bestellen 
Snelle levering
Merken als GARMIN, Webasto & Autoclima 
Professionele installatie mogelijk
Gratis advies van onze experts
Alles voor de route naar rendement!

Speciale openingsactie:
Plaats een bestelling in de maand september en maak kans op een shoptegoed t.w.v. €100,- Lees hier alle actievoorwaarden.

Ga naar de Rietveld-webshop

Compacte dashcams voor elk type voertuig

Compacte hoogwaardige dashcams, met opties voor GPS, spraakbediening en extra breed zicht. Samen met onze partner GARMIN heeft Rietveld voor u enkele topmodellen geselecteerd.

>> Bekijk onze dashcams

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor standairco’s

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt ondernemers een Energie-investeringsaftrek (EIA) aan voor standairco’s in de vrachtwagen. De EIA is een fiscale aftrekregeling.Voor 2020 is de aftrek 45% van de investering. Wilt u meer weten over de voordelen en voorwaarden van de EIA?

>> Lees hier onze blog

Lokaliseer eenvoudig uw materieel met EasyAsset!

Vind eenvoudig uw materieel met behulp van de compacte EasyAsset Trackers. De hoogwaardige en betaalbare EasyAsset Trackers geven de posities van uw eigendommen via het Sigfox IoT-netwerk door aan het EasyTrack platform.
Sigfox biedt een betrouwbaar laagfrequent netwerk dat zeer efficiënt is. Dit stelt u in staat uw objecten gedurende meerdere jaren te volgen met een enkele batterijlading.

>> Ontdek EasyAsset

“Bestel snel en gemakkelijk in de nieuwe webshop van Rietveld.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10