3 mei 2021

Nieuw: diverse Camper-artikelen

Camper navigatie, achteruitrijcamera's en meer

Zorgeloos uw routes vinden met navigatie speciaal voor campers en caravans. Dankzij de speciale instellingen komt u nooit voor verrassingen te staan bij viaducten of tunnels. Combineer met de Garmin BC 35 Achteruitrijcamera speciaal voor campers voor nog meer overzicht en veiligheid onderweg.

Met een navigatietoestel voor campers en caravans kunt u onbekommerd op verkenningstocht. Aangepaste routes, meldingen voor potentiële gevaren, een lijst met ASCI-kampeerterreinen en service-diensten onderweg hebt u direct bij de hand. Omdat u minder tijd kwijt bent aan het plannen van uw trip, houdt u meer tijd over om ervan te genieten.

Betrouwbare dashcams van GARMIN

Leg verkeersbeelden vast met een betrouwbare dashboardcamera. Een dashboardcamera, of dashcam,  is een camera die aan de voorruit of op het dashboard van een auto wordt gemonteerd en verkeersbeelden vastlegt. Deze verkeersbeelden kunt u als bewijsmateriaal aan de verzekeraar en/of politie te kunnen leveren.

Het filmen met een dashcam is in Nederland en België legaal. Indien u de beelden wilt publiceren dient u wel de privacyregels in acht te nemen en de personen in de video moeten in de meeste gevallen dan ook onherkenbaar in beeld worden gebracht. Bij andere landen in Europa dient u ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent wat betreft de regels omtrent deze camera’s en de privacy van mensen.

Altijd een aangename temperatuur in uw camper

Met een klimaat-oplossing van Rietveld profiteert u binnen enkele minuten van een comfortabel klimaat in uw camper. Zo kunt u met een standairco of standkachel in uw camper altijd optimaal van uw reis genieten.

Professionele installatie mogelijk

Kies voor gemak en laat uw standairco of standkachel installeren door onze experts. Met 25 jaar ervaring denken we graag met u mee, zo krijgt u altijd een oplossing op maat.

>> Lees hier meer over installatie door Rietveld

Onze experts helpen u graag!

Indien u vragen heeft over aanvullende producten en oplossingen die u niet in de webshop kunt vinden neem dan contact op met onze experts. Ons team staat dagelijks voor u klaar! Stuur uw vraag of bericht via het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar: store@rietveld.nl
Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van van 8:00 – 17:30 uur op telefoonnummer: +31 (0) 184 65 29 10


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10