Mila Transport kiest voor ons 360 graden HD / 3D Camera Systeem

Koeriersbedrijf Mila Transport kiest nu voor veiligheid op de weg met het OmniVUE 360 graden HD / 3D camerasysteem. Dit geavanceerde systeem biedt een volledig realistische kijk op de omgeving van het voertuig en elimineert effectief dode hoeken, waardoor het risico op schade en ongevallen aanzienlijk wordt verminderd.

Door dit systeem is er uitstekend overzicht tijdens het manoeuvreren waardoor schades en ongevallen voorkomen worden. Dit geavanceerde systeem biedt een volledig realistische kijk op de omgeving van het voertuig en elimineert effectief dode hoeken, waardoor het risico op schade en ongevallen aanzienlijk wordt verminderd.

 

 

Het 360° HD / 3D camerasysteem van Rietveld maakt gebruik van baanbrekende technologie om aanzichten van de omgeving van het voertuig te bieden in drie dimensies. Ten opzichte van het 2D bird view systeem is er nu nog meer details en diepte informatie beschikbaar om de chauffeur onderweg te ondersteunen.

Door de installatie van dit systeem kunnen chauffeurs profiteren van een volledig overzicht van hun omgeving, wat resulteert in verbeterde veiligheid en efficiëntie tijdens het rijden, parkeren en manoeuvreren.

Michel Taal, directeur van Mila Transport, werd overtuigd van de talloze voordelen van het 360° HD / 3D camerasysteem na het testen van één voertuig. “Het camerasysteem van Rietveld heeft ons positief verrast”, verklaarde hij. “Met het bovenaanzicht in HD-kwaliteit en de eliminatie van dode hoeken hebben onze chauffeurs een veel beter zicht op hun omgeving. Dit vermindert aanzienlijk het risico op ongevallen en schade, en maakt het parkeren en manoeuvreren aanzienlijk gemakkelijker en veiliger.”

 

 


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10