Meet & Greet ‘Alles over de Slimme Tachograaf’

Graag verwelkomen we u bij onze Meet & Greet op woensdag 22 mei in Giessenburg! Tijdens deze Meet & Greet vertellen we u samen met diverse partners meer over de introductie van de slimme tachograaf op 15 juni en wat dit voor u betekent.

De introductie van de slimme tachograaf of smart tachograph op 15 juni roept veel vragen op. Bijvoorbeeld over de nieuwe functionaliteiten van de smart tacho, de nieuwe tachograafkaarten en welke belangrijke aandachtspunten dit met zich mee brengt om te blijven voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Om aan deze en andere vragen een antwoordt te geven organiseert Rietveld een informatie-avond op woensdag 22 mei. Speciaal voor u staan er dan diverse gastsprekers klaar die u helemaal op de hoogte kunnen brengen van alle zaken rondom de slimme tachograaf.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u luisteren naar diverse gastsprekers die u volledig op de hoogte kunnen brengen van alle zaken rondom de slimme tachograaf en natuurlijk is er voldoende ruimte om specifieke vragen te stellen.Hieronder ziet u het programma van de avond.

Programma:
17:45    Inloop met buffet
18:45    Welkom
19:00    Meer inzicht in ritgegevens door Slimme Tachograaf - Rietveld BV
19:15    Effectievere sturing chauffeurs door Slimme Coaching - Harrewijn
19:30    Koffiepauze
19:45    Realtime inzicht in resultaten door Slimme Data - Data Club
20:00    Afronding; ruimte voor specifieke vragen
20:30    Afsluiting met een drankje en gelegenheid uw collega’s te ontmoeten

Let op: vanwege de informele aard van deze avond zijn er beperkt plaatsen beschikbaar. Registreer daarom tijdig om zeker te zijn van uw deelname.

Adres: Nijverheidsweg 13, Giessenburg
Datum en tijd: Woensdag 22 mei 2019, vanaf 17:45 - 21:00 uur


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10