Froster kiest voor de Efficio3 boordcomputer met EasyTemp

Froster Frozen Food Logistics uit Waalwijk heeft na een intensief selectietraject gekozen om de samenwerking met ons aan te gaan. Alle 26 voertuigen behorende bij Froster worden uitgerust met de Efficio3 boordcomputer. Daarbij wordt ook een koppeling gemaakt met het temperatuurregistratiesysteem EasyTemp, van onze partner TComm, waarmee de trailers van Froster worden uitgerust.

Voor de geautomatiseerde orderverwerking wordt een integratie gerealiseerd met de planningsmodule van Ortec. In combinatie met de geautomatiseerde uren- en onkostenberekening door gebruik te maken van EasyWatch en het geautomatiseerd uitlezen van de digitale tachografen en chauffeurspassen met EasyTacho, gaat Froster aanzienlijke efficiencyverbeteringen realiseren, wat leidt tot meer rendement.

Froster Frozen Food Logistics bevindt zich in het centrum van de Benelux. Het bedrijf heeft het breedste assortiment diepvriesproducten in Europa. De combinatie van optimale logistieke prestaties, commerciële kracht en innovatieve producten garanderen de beste service in Frozen voor Retail en Foodservice. Lees meer op froster.nl.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10