Efficio Coach boordcomputer speciaal voor touringcars

Verbeter uw efficiency en versnel uw facturatieproces met de Efficio Coach boordcomputer voor touringcars. Vereenvoudig de administratie voor uw chauffeurs en kantoorpersoneel. Krijg realtime inzicht in het rijtijdenbudget op basis van Europese wet- en regelgeving, rekening houdend met de ‘twaalfdagen’-regeling van de touringcarbranche.

Automatiseer uw administratieve processen met onze Efficio Coach Boordcomputer. Administratieve handelingen worden voor zowel uw chauffeurs als kantoorpersoneel aanzienlijk vereenvoudigt en tot een minimum beperkt.

Rietveld en Trip Software werken al meer dan 5 jaar samen in de touringcarbranche, waardoor wij in de afgelopen jaren bij vele touringcarbedrijven onze boordcomputeroplossingen succesvol hebben geïmplementeerd.  De Efficio Coach boordcomputer is volledig afgestemd op Trip Software.

Bent u (nog) geen gebruiker van Trip Software? Ook dan zijn onze fleetmanagement applicaties een waardevolle toepassing voor uw onderneming. Rietveld biedt u een oplossing die bij u past, van Tracking & Tracing, Tachograafmanagement tot aan de Efficio Coach boordcomputer voor touringcar.

Lees hier meer over de Efficio Coach.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10