Comfortabel op wintersport vakantie?

Met een standkachel van Rietveld zorgt u voor een aangename temperatuur in de auto. Speciaal voor u selecteerde ons team de beste modellen.

Statistieken laten zien dat er ‘s winters tijdens de eerste 15 minuten van de rit de meeste ongelukken gebeuren. De oorzaken hiervoor zijn een beperkt zichtsveld en een trager reactievermogen. Bevroren ramen zijn een groot gevaar dat ook bij boten verholpen kan worden door een standkachel. Naast de verhoogde veiligheid door beter zicht, biedt standverwarming nog een aantal voordelen.

 • Geen speciale brandstoftank nodig
  De systemen zijn aangesloten op het brandstofsysteem van uw voertuig en zijn in hun energievoorziening daarom niet afhankelijk van speciale soorten brandstof.
 • Minder brandstofverbruik en vermindering van motorslijtage
  Een standkachel verbruikt sterk minder brandstof dan de motor van het voertuig. Doordat u deze niet hoeft te gebruiken zal ook de motorslijtage verminderen.
 • Altijd een passend model voor uw voertuig
  Als Webasto en Eberspächer dealer leveren wij diverse standverwarmingen voor allerlei voertuigen. Personenauto’s, minibusjes en bestelwagens komen in aanmerking, evenals autobussen, vrachtwagens, bibliotheekwagens, mobiele kantoren, bloemenwagens, trekkers, bouw- en landbouwmachines, etc.
 • Ook complete inbouwsets of standkachels voor boten beschikbaar
  Ook voor uw vaartuigen leveren wij geschikte systemen, zodat u altijd comfortabel en plezier gebruik kunt maken van uw boot of jacht.
 • Bekijk ons ruime assortiment, klik hier.

Speciaal voor u selecteerde ons team de beste modellen, geschikt voor onder andere:
✓ Truck ✓ Bestelbus  ✓ Touringcar ✓ Boot  ✓ Camper  ✓ (Land)bouwmachines  ✓ Recreatie voertuigen 

Professionele installatie door Rietveld

Met meer dan 25 jaar ervaring met het installeren van klimaatbeheersingssystemen, heeft u aan Rietveld een partner die actief met u meedenkt. Wij zoeken altijd naar de oplossing die het meest aansluit bij uw wensen en overleggen graag.

Bent u op zoek naar losse onderdelen?

Losse onderdelen zoals luchtslangen, beugels of klemmen, uitlaatdempers of andere uitlaatonderdelen voor uw standkachel bestelt u snel en gemakkelijk via onze klantenservice. Neem contact op via tel.nr.: +31 (0) 184 65 2910

Ga naar de Rietveld-webshop
“Tijdens koude winterdagen is niets beter dan het comfort dat een standkachel biedt!”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10