5 tips voor een succesvol beursbezoek

De aankomende maanden staan er weer een aantal beurzen en evenementen op de agenda. Ook het team van Rietveld staat weer voor u klaar op Transport Compleet Gorinchem, de MobiliteitsRAI en ICT & Logistiek Utrecht. Natuurlijk ontmoeten wij u graag tijdens een beurs, maar wellicht twijfelt u nog omdat u niet zeker weet of u wel voldoende resultaat uit uw beursbezoek haalt?
Speciaal voor u hebben we een top 5 van de beste tips om van uw beursbezoek een succes te maken!

1. Bestudeer het programma

Tijdens beurzen en evenementen wordt er meestal een programma van workshops en lezingen. Door vooraf te beslissen welke onderdelen u niet wilt missen bespaart u veel tijd op de dag zelf. Vaak is het programma al vooraf bekend en kunt u dit vinden op website van het evenement.

2. Maak een lijst

Zorg ervoor dat u niets mist en niemand overslaat door een lijst op te stellen van bedrijven en stands die u wilt bezoeken tijdens de beurs.

3. Bepaal uw looproute

U kunt u veel tijd besparen door vooraf de plattegrond te besturen. Onderdelen van de beurs die niet interessant zijn slaat u over en u weet zeker dat u de juiste mensen spreekt. Kies uw route zorgvuldig, zodat u voldoende tijd heeft voor elk bedrijf.

4. Controleer de weersomstandigheden

Niets is vervelender dan een hele dag nat rond te lopen op een beurs, wees dus slim en controleer de weersomstandigheden van tevoren en neem indien nodig een paraplu mee.

5. Maak plezier!

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar het echte doel van evenementen en beurzen is natuurlijk vooral ook om op informele wijze met elkaar in contact te komen. Kijk in onze agenda om te zien waar bij welke evenementen het team van Rietveld aanwezig zal zijn.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10