17 december 2020

5 tips voor een duurzaam 2021

Moderne ondernemers werken structureel aan het verder verduurzamen van hun organisatie. Het nieuwe jaar is altijd een goed moment om nieuwe plannen te maken en doelstellingen te realiseren. Om hierbij te helpen geven we 5 tips voor een duurzamer 2021 in dit artikel.

  1. Efficiënter en papierloos werken met de multifunctionele Efficio3 boordcomputer

Vereenvoudig werkprocessen en verminder administratieve handelingen met de Efficio3 boordcomputer. De Efficio3 for Android boordcomputer is zowel binnen als buiten het voertuig te gebruiken, bijvoorbeeld voor digitale ‘proof of delivery’-toepassingen. Het robuuste design maakt de Efficio3 ideaal om interactief en op live locatie met de backoffice te communiceren. Lees hier verder.

  1. Bespaar nog meer papier met de digitale cmr

Door gebruik te maken van een digitale cmr kan uw administratie sneller factureren, wat tot een aanzienlijke besparing kan leiden in de doorlooptijd van uw facturatieproces.  Ook raakt de cmr niet meer zoek, aangezien het document direct digitaal opgeslagen wordt. Wanneer u ervoor kiest om volledig papierloos te gaan werken met de e-cmr, weet u ook dat er uniform gewerkt wordt, geen tijd meer kwijt met onleesbare handschriften en natuurlijk is papierloos werken ook nog eens een stuk milieuvriendelijker. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een digitale cmr.

  1. Reduceer CO2-uitstoot met EasyDrive

Met de module EasyDrive krijgt u meer inzicht in het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een besparing op brandstof van gemiddeld 2 tot 5%! Lees meer over EasyDrive.

  1. Betere doorstroming met GreenFlow for Trucks

Met GreenFlow for Trucks krijgen chauffeurs via de Efficio3 for Transport boordcomputer een melding over de adviessnelheid om groen licht te krijgen en ontvangen daarnaast informatie op maat over files, wegwerkzaamheden en maximumsnelheid. Deze vorm van informatie-uitwisseling is mogelijk door nieuwe software en geïntegreerde overheidsdata in logistieke systemen.

  1. Bespaar nog meer brandstof met een standairco

Rietveld levert diverse typen klimaatbeheersingssystemen. U wilt als u onderweg bent altijd comfortabel kunnen werken en rusten, zelfs in de zomer op het heetst van de dag. U wilt niet gebonden zijn aan het laten draaien van de motor om uw cabine temperatuur aangenaam te houden. Hiervoor zijn standairco’s ontwikkelt. Deze truckairco's blijven werken wanneer de motor is uitgeschakeld. De cabinekoeling maakt natuurlijk minder geluid dan een draaiende motor en werkt ook nog eens brandstof besparend.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10