Nieuws

18 november 2019

Rietveld is gestart met e-factureren

Rietveld is sinds kort gestart met het versturen van echte digitale facturen via Peppol.

5 november 2019

Rietveld vernieuwd wagenpark

Maar liefst 6 nieuwe busjes zijn de afgelopen weken in gebruik genomen door onze monteurs. De Ford Transit Connects zijn volledig ingericht op de wensen van de monteur en natuurlijk in Rietveld-stijl. Bekijk hier meer foto's van het nieuwe wagenpark.

6 november 2019

Promotiedagen Noord Nederland

Bent u al op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Weet u al hoe u uw bedrijfsrendement verder gaat verhogen in 2020? Met een bezoek aan de Promotiedagen krijgt u antwoordt op deze vragen.

25 oktober 2019

Gratis Service Check bij aanschaf van een Webasto-standkachel!

Rietveld bestaat dit jaar 25 jaar! Daarnaast zijn we ook al meer dan 20 jaar Webasto dealer. Om dit te vieren ontvangt iedereen de komende periode bij aankoop van een Webasto kachel een gratis Service Check.

2 september 2019

Rietveld installeert Domotica systemen in 93 EBS bussen

Maar liefst 93 bussen zijn de afgelopen zomer gestopt op ons kantoor in Giessenburg. Openbaar vervoer maatschappij EBS heeft ervoor gekozen alle Domotica-systemen door Rietveld te laten installeren. Bekijk hier de video.

28 augustus 2019

Maak kennis met de GARMIN Dash Cam Mini

Kom tijdens Transport Compleet kennismaken met de nieuwste Dash Cam van GARMIN. De Dash Cam Mini heeft het formaat van een autosleutel en is zo klein dat deze discreet achter de achteruitkijkspiegel geplaatst kan worden.

20 augustus 2019

Froster kiest voor de Efficio3 boordcomputer met EasyTemp

Froster Frozen Food Logistics uit Waalwijk heeft na een intensief selectietraject gekozen om de samenwerking met ons aan te gaan. Alle 26 voertuigen behorende bij Froster worden uitgerust met de Efficio3 boordcomputer.

15 augustus 2019

Altijd groen licht met GreenFlow for Trucks!

Rietveld & Dynniq presenteren GreenFlow for Trucks op Transport Compleet. GreenFlow for Trucks zo heet de service die het mogelijk maakt zwaar vrachtverkeer beter te laten doorstromen  wanneer zij een verkeerslicht naderen.

23 juli 2019

Cementers beloont chauffeurs voor zuinige rijstijl

Cementers had te weinig inzicht in het gebruik van voertuigen en machines en was op zoek naar een systeem wat hen meer informatie en rapportagemogelijkheden kon bieden. Daarom heeft het Oegandese bedrijf besloten haar volledige wagenpark te gaan voorzien van EasyTrack en EasyDrive Solo.

11 juli 2019

Veilig op weg met de Piccolo Splitter standairco

Volgens Veilig Verkeer Nederland is in 10% tot 15%* van de ernstige verkeersongevallen sprake van vermoeidheid. Zorg daarom voor een goede (nacht)rust van uw chauffeurs.