Nieuws

De top 10 Tachograaf-veranderingen in 2019

September 5, 2018
In 2019 verandert er veel op het gebied van Tachograaf Management. Zo wordt per 15 juni 2019 de slimme tachograaf verplicht voor nieuwe geregistreerde vrachtauto’s, de geldigheidsduur van de bedrijfskaart wordt verlengt van 2 naar 5 jaar en is er een nieuwe chauffeurspas nodig. Wilt u weten wat de belangrijkste gevolgen voor uw transportonderneming zullen zijn in 2019?

Lees meer >

Beursverslag eerste dag Transport Compleet Gorinchem

September 4, 2018
Vandaag is Transport Compleet Gorinchem editie 2018 van start gegaan. Op hét netwerkevenement waar de gehele transportbranche samenkomt is ook Rietveld weer van de partij.

Lees meer >

Transport Compleet Gorinchem!

August 21, 2018
Over precies twee weken start Transport Compleet in Gorinchem, dé meest complete beurs voor de transportbranche. Ook het team van Rietveld staat voor u klaar tijdens deze driedaagse beurs. 

Lees meer >

Verbeter uw winstmarges door te digitaliseren met onze Efficio3!

August 14, 2018
Verbeter uw winstmarges door uw bedrijfsprocessen te digitaliseren met onze Efficio3 boordcomputer! Helaas zijn veel gehanteerde werkwijzen al tientallen jaren onveranderd in de logistiek. Dit kan en moet anders, zegt Rabobank in zijn laatste Transportupdate.

Lees meer >

Goede nachtrust is van levensbelang

August 1, 2018
Volgens Veilig Verkeer Nederland staat één slapeloze nacht gelijk aan de invloed van 0.9-1.0 promille alcohol in het bloed. Dat is twee keer de wettelijke limiet voor ervaren bestuurders en ruim vijf keer de wettelijke limiet voor beginnende bestuurders. 

Lees meer >

Meer zelfredzaamheid door Bakery

July 24, 2018
Toen de Rietveld Foundation begon aan het traject in Uganda, stond er alleen nog een leeg gebouw. Hanneke Dijkstra heeft hierin nieuw leven gebracht door het opstarten van een eigen Bakery. Door het nodige materiaal uit Nederland te halen om dit te kunnen realiseren, is de Bakery van start gegaan.

Lees meer >

Elektrische auto nu ook opladen bij Rietveld

July 12, 2018
Heeft u een elektrische auto? Dan kunt u deze nu ook opladen bij ons kantoor in Giessenburg. Door een oplaadpaal te plaatsen biedt Rietveld de mogelijkheid om tot 2 elektrische auto's tegelijkertijd te laten laden.

Lees meer >

Zo voorkom je (file)stress in het vakantieverkeer!

July 9, 2018
Vandaag begint de zomervakantie in Nederland en voordat je het weet sta je vol tussen het vakantieverkeer. Geen zin in al die drukte? Wij geven 6 tips om (file)stress te voorkomen!

Lees meer >

Rotterdamse toeristen reizen slimmer dankzij App

July 2, 2018
Sinds kort is mogelijk voor toeristen om de Rotterdamse City Sightseeing Bus te volgen via een speciale App.

Lees meer >