Nieuws

juli 23, 2019

Cementers beloont chauffeurs voor zuinige rijstijl

Cementers had te weinig inzicht in het gebruik van voertuigen en machines en was op zoek naar een systeem wat hen meer informatie en rapportagemogelijkheden kon bieden. Daarom heeft het Oegandese bedrijf besloten haar volledige wagenpark te gaan voorzien van EasyTrack en EasyDrive Solo.

juli 11, 2019

Veilig op weg met de Piccolo Splitter standairco

Volgens Veilig Verkeer Nederland is in 10% tot 15%* van de ernstige verkeersongevallen sprake van vermoeidheid. Zorg daarom voor een goede (nacht)rust van uw chauffeurs.

juli 10, 2019

Van Dorp kiest voor Rietveld

Technisch dienstverlener Van Dorp is van vandaag de samenwerking met ons aangegaan. Hermen Barendregt ondertekende het contract om het volledige wagenpark te voorzien van onze oplossingen EasyTrack en EasyDrive. Een mooie stap voor een nóg beter bedrijfsrendement!

juli 9, 2019

Touringcarchauffeur verknocht aan ons systeem!

Nu het vakantieseizoen voor de deur staat is het extra druk in de touringcarsector. Afgelopen week ontvingen wij een spontane e-mail van een chauffeur, die anoniem wenst te blijven. Een paar weken geleden kwam hij voor het eerst in aanraking met ons Efficio boordcomputersysteem en was aangenaam verrast;

juli 24, 2019

Transport Compleet Gorinchem

Kom ook naar de 15e edite van Transport Compleet Gorinchem!
Kom op 3, 4 en 5 september 2019 naar Transport Compleet Gorinchem.

juni 26, 2019

Feestelijke (her)opening webshop!

De afgelopen maanden zijn een aantal collega’s druk bezig geweest om onze webshop up-to-date te maken. Om de vernieuwde webshop feestelijk te openen ontvangt iedereen een reep Tony Chocolonely bij elke bestelling.

juni 24, 2019

Meer rendement met het digitaliseren van uw vrachtbrieven

De druk om zoveel mogelijk winst te maken ligt hoog in de transportsector. Eén van de kritieke punten is het versnellen van het facturatieproces. Het overstappen op de digitale vrachtbrief of e-cmr lijkt daarom ook voor de hand te liggen, maar wat zijn de mogelijkheden en welke oplossing past het beste bij uw onderneming?

juni 4, 2019

Voorkom boetes door automatisch en op afstand uw tachograaf uit te lezen!

Voorkom boetes door automatisch en op afstand uw tachograaf uit te lezen! Overtreding van verkeersregels zoals rust- en rijtijden kan ernstige veiligheidsrisico's met zich meebrengen voor uw chauffeurs en andere weggebruikers.

mei 27, 2019

Tijdelijk gratis dinercadeau voor 2 personen bij de aankoop van een Piccolo Splitter

Speciaal voor ons 25-jarig jubileum krijgt iedereen bij aankoop van onze Piccolo Splitter standairco een gratis dinercadeaubon voor 2 personen. De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens. Doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie is de Piccolo Splitter de perfecte match voor vrijwel alle (truck)merken en modellen. Het vluchtluik op het dak blijft vrij, omdat de buitenunit achter- of onder de cabine kan worden geïnstalleerd.

april 30, 2019

Seroma bespaart jaarlijks 6.000 liter diesel per truck met EasyDrive

Seroma ondervond veel problemen op het gebied van brandstofmanagement, onder andere door onopgeleide chauffeurs. Door te kiezen voor EasyDrive van Rietveld kregen zij meer grip op het brandstofverbruik en werd het mogelijk om chauffeurs individueel te coachen naar een zuinigere rijstijl.