Nieuws

22 januari 2020

Rietveld voorziet 3500 bussen van De Lijn van nieuwe betaalterminal

Al een aantal maanden zijn onze monteurs druk in de weer om ruim 3500 bussen van De Lijn te voorzien van een nieuwe betaalterminal, die contactloos betalen voor de reizigers mogelijk maakt.

21 januari 2020

BREXIT: 5 tips voor transportondernemers

Nu de Brexit Day op 31 januari voor de deur staat is het belangrijk om hierop voorbereid te zijn. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op de aankomende Brexit en zakendoen met een land buiten de EU. Bij deze een paar handige tips bij Brexit voor de transportondernemer.

16 januari 2020

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden

Rietveld is actieve deelnemer aan de MAF Business Club. MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan 1.000 (hulp) organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.

8 januari 2020

Kom Binnen Bij Bedrijven 2020!

Ook Rietveld zet in 2020 weer de deuren open tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven. Kom Binnen Bij Bedrijven is voor alle mensen die op zoek zijn naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk.

6 januari 2020

Wordt 2020 voor u het jaar van papierloos werken?

Januari is de maand van goede voornemens. Voor veel ondernemers betekent dit minder tijd kwijt zijn aan het ontcijferen van onleesbare handschriften en het inscannen van documenten. Rietveld biedt vele oplossingen om uw werkprocessen te digitaliseren en papierloos werken mogelijk te maken, maar waarmee moet u beginnen en wat is het meest rendementvol? Graag helpen we u op weg, vraag daarom vandaag nog een persoonlijk gesprek aan! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hier de 7 voordelen van papierloos werken!

16 december 2019

Connected Transport Corridor van start in provincie Zuid-Holland

De Connected Transport Corridor Groot-Rotterdam is donderdag 12 december 2019 officieel van start gegaan in de provincie Zuid-Holland. Deelnemende vervoerders zijn voorzien van connected technologie, mede mogelijk gemaakt door de GreenFlow for Trucks-applicatie op onze Efficio boordcomputer, die communicatie mogelijk maakt met intelligente verkeerslichten. 

9 december 2019

Brexit voor de Transportondernemer

Deze week houdt het Verenigd Koninkrijk nieuwe parlementsverkiezingen. Die moeten een einde maken aan de Brexit-patstelling die de Britse politiek verlamt. Wat betekent dit voor uw organisatie? Bent u al gestart met voorbereidingen? Bij deze een paar handige tips bij Brexit voor de transportondernemer.

18 november 2019

Rietveld is gestart met e-factureren

Rietveld is sinds kort gestart met het versturen van echte digitale facturen via Peppol.

5 november 2019

Rietveld vernieuwd wagenpark

Maar liefst 6 nieuwe busjes zijn de afgelopen weken in gebruik genomen door onze monteurs. De Ford Transit Connects zijn volledig ingericht op de wensen van de monteur en natuurlijk in Rietveld-stijl. Bekijk hier meer foto's van het nieuwe wagenpark.

6 november 2019

Promotiedagen Noord Nederland

Bent u al op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen? Weet u al hoe u uw bedrijfsrendement verder gaat verhogen in 2020? Met een bezoek aan de Promotiedagen krijgt u antwoordt op deze vragen.