Nieuws

20 oktober 2021

Brandstofverbruik verminderen?

Met de steeds stijgende brandstofprijzen is het belangrijk om brandstofverbruik zoveel mogelijk te beperken. Krijg inzicht in het brandstofverbruik van uw voertuigen met EasyDrive.
19 oktober 2021

Farm Trans kiest voor Piccolo Splitter standairco

De afgelopen weken mochten wij 4 nieuwe voertuigen van Farm Trans namens Bluekens uitrusten met onze Piccolo Splitter standairco. Deze standairco is door zijn compacte formaat ideaal voor de Volvo FH en FM modellen, aangezien de buitenunit onder de cabine geplaatst kan worden.
15 oktober 2021

Stuur ondertekende documenten direct naar kantoor

Door de Efficio boordcomputer aan de documentscanner te koppelen is het mogelijk om altijd en overal documenten digitaal te verwerken.
12 oktober 2021

De Groen Transport digitaliseert met de Efficio boordcomputer

De Groen Transport uit Bergen op Zoom had als automatiseringswens een digitaliseringsslag te maken op de administratie. 
6 oktober 2021

Volg uw voertuigen met EasyTrack

Precies weten welke routes uw voertuigen hebben gevolgd? EasyTrack geeft u overzicht van de inzet van voertuigen en materieel en helpt u om het wagenpark efficiënter in te plannen.
27 september 2021

Duitse grens open voor Nederlandse LZV’s

Nederlandse Transportbedrijven kunnen hun goederen voortaan met een Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinatie (LZV) exporteren naar Duitsland. Minister Visser (Infrastructuur en Waterstaat) heeft met haar Duitse collega Scheuer een convenant ondertekend waardoor LZV’s de grensovergang met Duitsland mogen passeren.
24 september 2021

Rietveld en Peek Traffic breiden partnership GreenFlow for Trucks uit

Samen met Peek Traffic slaan we de handen ineen voor verdere samenwerking voor de GreenFlow for Trucks prioriteit service. Daarom gaan we de samenwerking aan voor een veiligere, betere en comfortabelere doorstroming voor zwaar vrachtverkeer op kruispunten.
21 september 2021

Wat is uw plan voor 2022?

Vandaag biedt de minister van Financiën aan de Tweede Kamer de Miljoenennota en Rijksbegroting 2022 aan. Heeft u al nagedacht hoe u in 2022 uw bedrijfsrendement verder gaat verhogen?
15 september 2021

Eenvoudige rittenplanning met het Planbord in EasyTrack

Onze Planbord-module maakt het mogelijk om in EasyTrack eenvoudige ritopdrachten aan te maken en deze direct als Taak naar de Efficio boordcomputer te versturen.
9 september 2021

Kwaliteitsnavigatie van GARMIN

Goede navigatie zorgt ervoor dat u zich kunt concentreren op het verkeer. GARMIN navigatie is standaard uitgerust met functies als verkeersinformatie, point of interest, ETA en rijbaanbegeleiding.