Nieuws

maart 19, 2019

Verheij Integrale Groenzorg kiest voor EasyDrive

Verheij Integrale Groenzorg uit Sliedrecht heeft haar wagenpark uitgebreid met maar liefst vijftien nieuwe Mercedes-Benz’ Sprinter. Al deze sprinters worden uitgerust met onze EasyDrive Solo oplossing, die nauwkeurig inzicht geeft in het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot.

maart 4, 2019

Rietveld in TTM Magazine

Pleun Rietveld blikt terug en vooruit in TTM Magazine
Speciaal voor ons 25-jarig bestaan interviewde TTM-Magazine Pleun Rietveld. Het resultaat een mooie rapportage over de gang van zaken binnen een sector die nooit stilstaat.

februari 26, 2019

Ontmoet ons op Transport Compleet Hardenberg!

Van 26 t/m 28 maart staat Rietveld voor u klaar tijdens Transport Compleet Hardenberg. Op dit regionale netwerkevenement met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd.

februari 21, 2019

Pap-project verloopt succesvol

In Oeganda is nog altijd sprake van ondervoeding. De Rietveld Foundation helpt daarom mee aan het pap-project op de Kamacha basisschool, één van de armste basisscholen in de regio van Kumi. De directeur van deze school liet ons weten dat dankzij dit project de gezondheid en prestaties van de kinderen sterk vooruit gaan. Prachtig nieuws! 

maart 21, 2019

Rietveld aanwezig op de grootste transport beurs van Scandinavië!

Van 21 t/m 23 maart vindt in Messecenter Herning, Denemarken de grootste transport beurs van Scandinavie plaats. Transport 2019 is een inspirerende beurs voor iedereen die lokaal of internationaal actief is in de transportsector. Dit is de plek om nieuwe voertuigen, nieuwe apparatuur, nieuwe diensten en nieuwe ideeën te vinden. Ook Rietveld zal hierbij van de partij zijn om onder andere de nieuwste Boordcomputers en Fleetmanagement-oplossingen te presenteren.

februari 12, 2019

Zorgeloos uw rittenadministratie regelen met EasyWatch!

Met EasyWatch van Rietveld regelt u zorgeloos uw uren-administratie. Doordat EasyWatch automatisch de uren- en onkostenvergoedingen berekent bespaart u veel tijd. In combinatie met onze Efficio Boordcomputers genereert EasyWatch de berekening van de salarisvoorloop op basis van de CAO Beroepsgoederenvervoer, eventueel ook in combinatie met andere salarisafspraken. U voert alleen nog controle uit of de juiste uur-soorten zijn toegepast. Lees meer over EasyWatch!
december 27, 2018

Dekkers Transport kiest de Efficio3!

Na een intensief pilot traject, waarbij meerdere systemen zijn getest, heeft Dekkers Transport Holland uit Tilburg besloten om hun huidige boordcomputersysteem te gaan vervangen voor de Efficio3 for Android van Rietveld in combinatie met EasyTemp Temperatuurregistratie. Lees hier het volledige verhaal.
december 20, 2018

Rietveld neemt deel aan handelsmissie Colombia

De handelsmissie in Colombia stond in het teken van de ontmoeting met de Nederlandse delegatie. Maar liefst 110 Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen zien kansen en mogelijkheden om hier zaken te doen.

oktober 8, 2018

Checklist online veiligheid

Deze week is het de Nederlandse ‘Week van de veiligheid’, met dit jaar als thema internetcriminaliteit. Dit jaar zijn er door de GDPR veel positieve stappen gemaakt op het gebied van internetveiligheid. Zo heeft Rietveld eind 2017 het wachtwoordbeleid gewijzigd en later ook de verwerkersovereenkomst geïntroduceerd.

oktober 4, 2018

Rietveld aanwezig bij Global Logistics 2018

Afgelopen maand waren wij samen met Kees Harrewijn te gast op het Global Logistics Convention in Uganda. Wij mochten de logistieke sector van Oost-Afrika vertellen over ons brandstofmanagementsysteem EasyDrive.