Nieuws

13 mei 2022

Interlogic denkt vooruit met de Efficio boordcomputer

Onder het motto 'We think forward!' staat dit jaar bij Interlogic in het teken van het verder automatiseren en optimaliseren van de diverse bedrijfsprocessen. De invoering van een boordcomputersysteem vormt hier een essentieel onderdeel van.
5 mei 2022

Voertuigen en materieel in één handig overzicht

EasyTrack maakt het mogelijk om zowel uw wagenpark als (bouw)machines en andere waardevolle assets, in één overzicht te managen. Zo heeft u altijd en overal inzicht in nauwkeurige posities van uw assets. Bespaar tijd en administratieve handelingen, combineer nu uw wagenpark- en materieelbeheer.
28 april 2022

Compacte standairco geschikt voor DAF XF, XG en XG+

Maak kennis met dé meest compacte standairco voor vrachtwagens; de Piccolo Splitter. Deze innovatieve  standairco is geruisloos en koelt tot 6 uur lang zonder de accu leeg te maken. Door zijn compacte formaat is de Piccolo Splitter een perfecte oplossing voor onder andere de (nieuwe generatie) DAF XF, XG en XG+ modellen.
26 april 2022

Koppel uw TMS-pakket nu met onze Efficio boordcomputer

Efficiënt ordermanagement bereikt u door een koppeling met uw TMS-pakket. Bij Rietveld hebben wij een koppeling met meer dan 20 TMS-pakketten. Geen papieren ritlijsten meer, maar een integratie met de Efficio boordcomputer, waarbij de ritopdrachten direct vanuit uw backoffice worden verstuurd. Uw planner, en eventueel uw klant, heeft online en realtime inzicht in de status van de ritopdrachten.
21 april 2022

Onafhankelijk bewijs met een dashcam

Met een dashcam van GARMIN heeft u altijd een onafhankelijke ooggetuige bij een incident. Deze verkeersbeelden kunt u als bewijsmateriaal aan de verzekeraar en politie geven.
19 april 2022

Rietveld Foundation helpt Oekraïne

In samenwerking met het Leger des Heils en Christenen voor Israël heeft de Rietveld Foundation geholpen met een transport van hulpgoederen naar diverse opvanglocaties in Moldavië voor Oekraïense vluchtelingen. Op de terugweg mochten zij vluchtelingen vanuit Roemenië meebrengen naar Nederland. De Rietveld Foundation biedt op dit moment financiële steun aan de opvanglocaties in Moldavië ten behoeve van voedsel voor de vluchtelingen.
12 april 2022

Bespaar brandstof met GreenFlow for Trucks

Bespaar brandstof en tijd met GreenFlow for Trucks op de Efficio boordcomputer. Met GreenFlow for Trucks krijgen chauffeurs een melding over de adviessnelheid om groen licht te krijgen en ontvangen daarnaast informatie op maat over files, wegwerkzaamheden en maximumsnelheid. Doordat de vrachtwagens minder stoppen en optrekken ontstaat er een soepele verkeersdoorstroom, waarbij het brandstofverbruik afneemt, terwijl de chauffeurs comfortabeler kunnen rijden.
7 april 2022

Betrouwbare standkachels van Webasto

Nooit meer ruiten krabben? Goed zicht en een aangenaam warm interieur hangen niet af van de grootte van uw voertuig. Een standkachel van Webasto biedt een uitstekende oplossing voor ieder type voer- of vaartuig. Bij Rietveld heeft u ruime keuze uit een groot assortiment aan klimaatbeheersingsoplossingen geschikt voor diverse voertuigtypen, die we ook professioneel voor u kunnen installeren.
5 april 2022

E-CMR vanaf 5 april in Duitsland

Vanaf vandaag, 5 april is het e-CMR protocol in werking in Duitsland. Duitsland is daarmee het laatste grote land in de EU dat de e-CMR ratificeert. Rietveld biedt u de mogelijkheid om TransFollow te integreren in de Efficio3 Boordcomputer. Hiermee ervaart u de snelheid van de e-CMR verenigd met de gebruiksvriendelijkheid van onze boordcomputer.
28 maart 2022

Voorkom boetes met EasyTacho

Met EasyTacho wordt de chauffeurskaart en het massageheugen automatisch op afstand uitgelezen. Ook heeft u realtime inzicht in het beschikbare rijtijdenbudget.

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10