Nieuws

1 december 2020

Bent u voorbereid op Brexit?

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op de aankomende Brexit en zakendoen met een land buiten de EU. Bij deze een paar handige tips bij Brexit voor de transportondernemer.
26 november 2020

Veilig en comfortabel op pad met een standkachel

Zorg voor goed zicht en een comfortabel klimaat met één van onze standkachels.
24 november 2020

Begin op tijd met uw kerstinkopen

In onze webshop kunt u terecht voor (truck)Navigatie van GARMIN, compacte en eenvoudig te installeren Dashcams of Track & Trace-systemen.
18 november 2020

Rietveld neemt deel aan pilot ‘Variabele bijtelling op privékilometers’

De vereniging voor zakelijke rijders (VZR) is per 1 augustus een pilot gericht op variabele bijtelling voor privégebruik zakelijke auto gestart. In de pilot wordt onderzoek gedaan naar de effecten van bijtelling betalen per gereden privékilometer in plaats van het betalen van een vast bedrag per maand.
16 november 2020

Op tijd en efficiënt pakketjes bezorgen, ook tijdens de decemberdrukte?

Op tijd en efficiënt pakketjes bezorgen, ook tijdens de decemberdrukte? Geen probleem met de Effcio3 Mobile 4G boordcomputer met navigatie van GARMIN. De Efficio3 Mobile beschikt over een interne 4G-modem met simkaart en GPS-technologie en kan eenvoudig op de voorruit worden bevestigd.
3 november 2020

Automatiseer met EasyTacho

Het handmatig uitlezen van een tachograaf brengt een groot aantal handelingen met zich mee die tijd en geld kosten. Met EasyTacho is het mogelijk om uw digitale tachograaf automatisch uit te lezen op afstand.
23 oktober 2020

Condoleanceregister Richard Nelissen

Met grote verslagenheid delen wij u mede dat onze helpdesk-collega Richard Nelissen woensdag 21 oktober door een verkeersongeval om het leven is gekomen. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen. Graag willen we iedereen bedanken voor de vele hartverwarmende reacties vol medeleven aan ons en de familie. 
5 oktober 2020

Automatische registratie van afgelegde strooi- en veegroutes?

Met EasyTrack weet u precies welke route uw voertuigen hebben gevolgd. Ook houdt EasyTrack nauwkeurig de kilometeradministratie bij, conform fiscale wetgeving.Zo plant u uw wagenpark efficiënt in!
29 september 2020

Slaaptekort bij vrachtwagenchauffeurs

Op warme zomerdagen slapen chauffeurs overdag of ’s nachts vaak in een hete cabine. Chauffeurs die slecht slapen kunnen een gevaar zijn op de weg vertelt de De Monitor in een speciale uitzending over het belang van een standairco. Deze zorgen voor meer veiligheid op de weg en zijn ook milieuvriendelijker.
17 september 2020

Bestel snel en gemakkelijk op onze nieuwe webshop

Bij onze nieuwe webshop kunt u terecht voor verschillende soorten dashcams, achteruitrijcamera’s, navigatiesystemen, track & trace-systemen en klimaatbeheersingssystemen.