Nieuws

december 27, 2018

Dekkers Transport kiest de Efficio3!

Na een intensief pilot traject, waarbij meerdere systemen zijn getest, heeft Dekkers Transport Holland uit Tilburg besloten om hun huidige boordcomputersysteem te gaan vervangen voor de Efficio3 for Android van Rietveld in combinatie met EasyTemp Temperatuurregistratie. Lees hier het volledige verhaal.
december 20, 2018

Rietveld neemt deel aan handelsmissie Colombia

De handelsmissie in Colombia stond in het teken van de ontmoeting met de Nederlandse delegatie. Maar liefst 110 Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen zien kansen en mogelijkheden om hier zaken te doen.

januari 19, 2019

Checklist online veiligheid

Deze week is het de Nederlandse ‘Week van de veiligheid’, met dit jaar als thema internetcriminaliteit. Dit jaar zijn er door de GDPR veel positieve stappen gemaakt op het gebied van internetveiligheid. Zo heeft Rietveld eind 2017 het wachtwoordbeleid gewijzigd en later ook de verwerkersovereenkomst geïntroduceerd.

januari 19, 2019

Rietveld aanwezig bij Global Logistics 2018

Afgelopen maand waren wij samen met Kees Harrewijn te gast op het Global Logistics Convention in Uganda. Wij mochten de logistieke sector van Oost-Afrika vertellen over ons brandstofmanagementsysteem EasyDrive.

september 5, 2018

De top 10 Tachograaf-veranderingen in 2019

In 2019 verandert er veel op het gebied van Tachograaf Management. Zo wordt per 15 juni 2019 de slimme tachograaf verplicht voor nieuwe geregistreerde vrachtauto’s, de geldigheidsduur van de bedrijfskaart wordt verlengt van 2 naar 5 jaar en is er een nieuwe chauffeurspas nodig. Wilt u weten wat de belangrijkste gevolgen voor uw transportonderneming zullen zijn in 2019?

september 4, 2018

Beursverslag eerste dag Transport Compleet Gorinchem

Vandaag is Transport Compleet Gorinchem editie 2018 van start gegaan. Op hét netwerkevenement waar de gehele transportbranche samenkomt is ook Rietveld weer van de partij.

januari 19, 2019

Transport Compleet Gorinchem!

Over precies twee weken start Transport Compleet in Gorinchem, dé meest complete beurs voor de transportbranche. Ook het team van Rietveld staat voor u klaar tijdens deze driedaagse beurs. 

januari 19, 2019

Verbeter uw winstmarges door te digitaliseren met onze Efficio3!

Verbeter uw winstmarges door uw bedrijfsprocessen te digitaliseren met onze Efficio3 boordcomputer! Helaas zijn veel gehanteerde werkwijzen al tientallen jaren onveranderd in de logistiek. Dit kan en moet anders, zegt Rabobank in zijn laatste Transportupdate.