Nieuws

24 maart 2020

Jonker Transport Veendam werkt nog flexibeler dankzij de Efficio Boordcomputer

Jonker Transport uit Veendam werkte al een aantal jaren met de Efficio boordcomputer van Rietveld, maar merkte dat het tijd was voor een verbeterslag. Door over te stappen naar de Efficio3 boordcomputer creëerden ze een systeem op maat, dat modern en efficiënt werkt en hen in staat stelt om nog flexibeler te werken. Transportplanner en parttime chauffeur voor het bedrijf, Robbert Pots vertelt ons hoe Jonker Transport met de Efficio3 boordcomputer en systemen van Rietveld de de werkprocessen sneller maakte en verbeterde. ‘Een aantal jaren geleden zijn we begonnen met het gebruik van EasyTrack en één van de eerste Efficio-boordcomputermodellen.’  vertelt Robbert. ‘Die beviel heel goed, de verschillende functies zoals het berichtenverkeer, het volgen van de voertuigen en het versturen van opdrachten maakten ons werk een stuk gemakkelijker. Om een stapje verder te gaan zijn we inmiddels overgegaan op de Efficio3, hiermee kunnen we ook (onder andere) foto’s versturen, het scherm is groter en natuurlijk is deze ook weer een stuk sneller. Sinds een jaar hebben we er ook EasyTacho bij gekregen, om onze tachograafgegevens automatisch en volledig te registreren, zodat we altijd de juiste gegevens beschikbaar hebben.’ Lees hier verder.
19 maart 2020

Efficio3 wordt uitgerust met 4G-modem

De Efficio3 boordcomputer gaat standaard uitgerust worden met een 4G modem. Dit omdat diverse telecomproviders zijn gestopt met het aanbieden van mobiel internet via het 3G-netwerk in Nederland. Reden hiervoor is dat de telecomproviders, waaronder ook Vodafone, zich volop inzetten op mobiel internet via het 4G en het 5G-netwerk.

17 maart 2020

Schrijf u nu in voor onze webinars en leer online!

Wilt u meer leren over EasyTacho, EasyTrack of EasyDrive? Volg een online workshop van Rietveld en u weet precies hoe alles werkt en wat er allemaal mogelijk is in onze systemen.

4 maart 2020

Van Vliet Transport Sliedrecht zorgt voor volledige tachograafdata met EasyTacho

Een grote tachograaf-controle door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) was aanleiding voor Van Vliet Transport om te kijken naar betere manieren om hun tachograafgegevens te registreren. Na zorgvuldig onderzoek kozen zij voor EasyTacho van Rietveld.

27 januari 2020

H.B. Sluimers Transporten betrekt de chauffeurs bij EasyDrive met een spelletje

Recent spraken wij Caroline Sluimers van H.B. Sluimers Transporten. Daar worden chauffeurs op dit moment op een leuke manier bewust gemaakt van hun rijgedrag en daaraan gerelateerde brandstofverbruik.

22 januari 2020

Rietveld voorziet 3500 bussen van De Lijn van nieuwe betaalterminal

Al een aantal maanden zijn onze monteurs druk in de weer om ruim 3500 bussen van De Lijn te voorzien van een nieuwe betaalterminal, die contactloos betalen voor de reizigers mogelijk maakt.

21 januari 2020

BREXIT: 5 tips voor transportondernemers

Nu de Brexit Day op 31 januari voor de deur staat is het belangrijk om hierop voorbereid te zijn. Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk? Of bent u dat van plan? Bereid u dan voor op de aankomende Brexit en zakendoen met een land buiten de EU. Bij deze een paar handige tips bij Brexit voor de transportondernemer.

16 januari 2020

MAF gelooft dat alle mensen bereikt moeten worden

Rietveld is actieve deelnemer aan de MAF Business Club. MAF (Mission Aviation Fellowship) is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan 1.000 (hulp) organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om hulp te bieden.

8 januari 2020

Kom Binnen Bij Bedrijven 2020! is gecancelled

Helaas is ook Kom Binnen Bij Bedrijven afgezegd vanwege de maatregelen rondom het Corona-virus. Wij houden u op de hoogte wanneer dit evenement opnieuw wordt georganiseerd.

6 januari 2020

Wordt 2020 voor u het jaar van papierloos werken?

Januari is de maand van goede voornemens. Voor veel ondernemers betekent dit minder tijd kwijt zijn aan het ontcijferen van onleesbare handschriften en het inscannen van documenten. Rietveld biedt vele oplossingen om uw werkprocessen te digitaliseren en papierloos werken mogelijk te maken, maar waarmee moet u beginnen en wat is het meest rendementvol? Graag helpen we u op weg, vraag daarom vandaag nog een persoonlijk gesprek aan! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hier de 7 voordelen van papierloos werken!