Nieuws

28 oktober 2022

Direct inzicht in gereden routes?

EasyTrack registreert automatisch de afgelegde veegroutes van uw voertuigen en ook of er daadwerkelijk geveegd is. Zo heeft u altijd snel overzicht van de inzet van voertuigen en materieel. Daarnaast heeft u ook nauwkeurige kilometerregistratie conform de fiscale wetgeving.
21 oktober 2022

De route naar de emissieloze bouwplaats

Afgelopen woensdag, bij de themadag ‘Duurzame mobiliteit van Betonhuis heeft onze directeur Pleun Rietveld een lezing gegeven over verduurzaming en automatisering in wegtransport. Samen met partners van Transport en Logistiek Nederland en Rijkswaterstaat werd er nagedacht over de ‘emissieloze bouwplaats’ en de daarbij behorende trends en ontwikkelingen. Bent u ook benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze experts, wij helpen u graag verder!
22 september 2022

GARMIN, wereldmarktleider in navigatie

Door onze samenwerking met dé wereldmarktleider in navigatie kunnen wij u hoogwaardige kwalitatieve navigatie aanbieden, tegen een betaalbare prijs.
20 september 2022

Wat is uw plan voor 2023?

Vandaag op Prinsjesdag maakt het kabinet de nieuwe plannen voor 2023 bekend. Heeft u ook een plan voor 2023? Graag kijken we met u mee hoe we uw onderneming (nog) succesvoller kunnen maken in 2023! Vraag nu vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan met onze experts.
15 september 2022

Piccolo Splitter standairco voor vrachtwagens

Altijd een comfortabel klimaat in de cabine van uw vrachtwagen? Met de Piccolo Splitter standairco is de cabine snel op aangename temperatuur en u bespaart ook nog eens brandstof. Deze innovatieve standairco is geruisloos en koelt tot 6 uur lang zonder de accu leeg te maken.
13 september 2022

Boordcomputer voor Brandweer en Veiligheidsdiensten

Veiligheid en efficiënt werken zijn voor elke organisatie belangrijke thema's, maar dubbel zo belangrijk wanneer het dagelijkse werk bestaat uit het redden van mensen uit levensgevaarlijke situaties. Daarom was dit ook het uitgangspunt van Rietveld bij het ontwikkelen van specifieke toepassingen voor Veiligheidsregio's.
6 september 2022

Verminder uw brandstofverbruik en verhoog uw rendement

Door brandstof te besparen verhoogt u uw bedrijfsrendement en verduurzaamt u uw organisatie. Rietveld helpt u ook op duurzame dinsdag om meer rendement te laten halen uit uw operationele processen. Met onze fleetmanagement systemen kunt u het brandstofverbruik van uw wagenpark al analyseren, maar het is ook mogelijk om effectief brandstof te besparen. Hoe? Dat leest u hier.
26 augustus 2022

Maak in 2022 nog gebruik van de EIA

Overweegt u de aanschaf van een standairco? Dankzij de EIA-Regeling van het Ministerie voor Economische Zaken ontvangt u nog in heel 2022 tot 45,5% fiscale aftrek voor de totale aanschafkosten, dus zowel de aanschaf- als montagekosten. Ook bij aanschaf van onze Piccolo Splitter standairco.
3 augustus 2022

Geen gedoe meer met papieren cmr’s?

Digitaliseer uw vrachtdocument met de e-CMR van TransFollow. Rietveld biedt u de mogelijkheid om de e-CMR te integreren met de Efficio3 Boordcomputer. Hiermee ervaart u de snelheid van de e-CMR verenigd met de gebruiksvriendelijkheid van onze boordcomputer.
29 juli 2022

Nieuw: Hond-vriendelijke auto koeling

Helaas moeten elke zomer nog te veel honden naar de dierenarts wegens oververhitting in een auto. Zelfs een korte stop kan al flinke oververhitting veroorzaken, aangezien honden hun lichaamswarmte niet zo gemakkelijk kwijtraken als mensen. Traditionele airco’s kunnen dan weer schadelijk zijn voor longen van de hond en zijn daarom vaak geen geschikte oplossing.

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10