Nieuws

18 februari 2021

Healthy Entrepreneurs kiest voor Rietveld

Healthy Entrepreneurs wil basisgezondheidszorg voor iedereen. Daarom leiden zij mannen én vrouwen in de meest achtergestelde gebieden op tot Healthy Entrepreneurs, oftewel zelfstandige gezondheidswerkers.
16 februari 2021

Documentscanner van topkwaliteit

Door de Efficio boordcomputer aan de Documentscanner van Tconsult te koppelen is het mogelijk om altijd en overal documenten digitaal te verwerken.
9 februari 2021

Betonmortelcentrale Gorkum video

Betonmortelcentrale Gorkum levert hun materialen just-in-time. ‘Dankzij de oplossingen van Rietveld ontvangen wij realtime automatische status-updates van onze voertuigen.’ vertelt directeur Jos van der Velden.
4 februari 2021

Minder brandstofverbruik met een standkachel

Een standkachel verbruikt sterk minder brandstof dan de motor van het voertuig. Doordat u deze niet hoeft te gebruiken zal ook de motorslijtage verminderen.
27 januari 2021

Video K. Overdevest Transport uit Oud Gastel

Eind vorig jaar spraken wij met Bart Overdevest van K. Overdevest Transport uit Oud Gastel over de groei van het bedrijf naar een nieuwe locatie en de bijdrage van de Efficio boordcomputer en andere oplossingen van Rietveld aan hun route naar rendement.
25 januari 2021

Bandenspanning meten met TPMS op de Efficio boordcomputer?

Nooit meer handmatig de bandenspanning meten? Met het TPMS-systeem van Rietveld op de Efficio boordcomputer krijgt u tijdig een melding als de bandenspanning te laag of de temperatuur van de band te hoog dreigt te worden.
6 januari 2021

Voorkom bekeuringen met EasyTacho

Recent is de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) gestart met een digitale vorm van inspecteren. De ILT vraagt de digitale bestanden van de tachograaf op. Via een online uploadformulier kan de ondernemer de gevraagde bestanden toesturen. Deze worden vervolgens door de ILT geanalyseerd op de naleving van de rij- en rusttijden. De ondernemer ontvangt de resultaten van deze analyse.
5 januari 2021

Energie-investeringsaftrek (EIA) voor standairco’s

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) biedt ondernemers een investeringsaftrek (EIA) aan voor standairco's in de vrachtwagen. Deze investeringsaftrek is geen subsidie, zoals bijvoorbeeld voor de aanschaf van zonnepanelen geldt, maar een extra aftrek op de winst uit onderneming. Investeringsaftrek; Wat is de EIA?
29 december 2020

Vul onze enquête in en ontvang € 5,- shoptegoed

Ons goede voornemen voor 2021 is om nog beter naar onze klanten te luisteren. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Graag stellen we u daarom een aantal vragen.
24 december 2020

Steun de Rietveld Foundation

Rietveld Foundation ondersteunt kansrijke initiatieven die zelfredzaamheid vergroten. Met educatie als uitgangspunt, leert men op eigen benen te staan. Hierdoor kunnen mensen zelf een bijdrage leveren aan een sterkere gemeenschap.