Nieuws

12 mei 2021

Realtime Temperatuurbewaking met EasyTemp

Temperatuurgevoelig transport zoals vaccins of speciale medicijnen? EasyTemp van Rietveld verstuurt direct meldingen als de temperatuurgrens benadert wordt, zodat u tijdig kunt ingrijpen.
10 mei 2021

Bespaar brandstof en tijd met GreenFlow for Trucks op de Efficio boordcomputer

Steden kampen met toenemende drukte op de wegen. Door de dichtbevolkte gebieden is nieuwe wegen aanleggen vaak geen optie. Met de applicatie GreenFlow for Trucks van Dynniq kan vrachtverkeer veilig en zonder te stoppen kruispunten passeren.
10 mei 2021

Altijd een comfortabel klimaat in de cabine?

Altijd een comfortabel klimaat in de cabine van uw vrachtwagen?
6 mei 2021

Rietveld Foundation steunt kansrijke initiatieven

Door kansrijke initiatieven te steunen in Oeganda draagt de Rietveld Foundation bij aan de zelfredzaamheid van de bevolking.
3 mei 2021

Nieuw: diverse Camper-artikelen

Camper navigatie, achteruitrijcamera's en meer
Zorgeloos uw routes vinden met navigatie speciaal voor campers en caravans. Dankzij de speciale instellingen komt u nooit voor verrassingen te staan bij viaducten of tunnels.
29 april 2021

Vrieswijk Minnertsga factureert sneller

Door gebruik te maken van onze Efficio boordcomputer en een documentscanner, heeft Vrieswijk Minnertsga de doorlooptijd van de facturatie kunnen verminderen van 1,5 week naar 1 werkdag.
22 april 2021

Probleemloos achteruitrijden?

Veilig en probleemloos achteruitrijden met een achteruitrijcamera van GARMIN! Kies voor gemak en laat deze professioneel installeren door een ervaren monteur.
20 april 2021

GreenFlow for Trucks op de Efficio Boordcomputer

Door gebruik te maken van de GreenFlow for Trucks App van Dynniq op onze Efficio boordcomputer heeft onze klant Fa. J. Dobbe & Zn altijd prioriteit op Groen bij een verkeerslicht.
15 april 2021

Altijd een sluitende kilometerregistratie

Wanneer uw medewerkers altijd onderweg zijn is het lastig om het overzicht te bewaren. Of het nu gaat om ingeplande of spoedklussen, met EasyTrack heeft u inzicht in de afgelegde routes van uw personeel en de tijd die aan een opdracht is besteed op de betreffende locatie.
13 april 2021

Overzichtelijke en snelle controle van uw ritdata

Het handmatig controleren en verwerken van de dagstaten van uw chauffeurs is voortaan zó geregeld met EasyHours.