Nieuws

Rietveld presenteert boordcomputersysteem op eRIC

April 18, 2018
Vandaag op de eerste dag van de eRIC presenteerde Rietveld samen met Dolphin Solutions en Garmin Nederland het gezamenlijke boordcomputersysteem op maat gemaakt voor veiligheidsregio's.

Lees meer >

Meet & Greet – Digitale vrachtbrief (TransFollow)

June 11, 2018
Rietveld organiseert op maandag 11 juni samen met Beurtvaartadres (distributeur van TransFollow in Nederland) een Meet & Greet. De avond heeft als thema 'In drie stappen naar digitalisering!' en geeft de mogelijkheid om in een informele sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje mee te kijken met een live-demonstratie en uw (branche)specifieke vragen te stellen.

Lees meer >

Kom ook naar Transport Compleet Hardenberg!

February 12, 2018
Kom op 13, 14 of 15 maart naar Transport Compleet Hardenberg, de vakbeurs waar de transportbranche samenkomt!

Lees meer >

Bent u al voorbereid op de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving?

January 29, 2018
Nog minder dan 100 dagen voordat de gehele EU moet voldoen aan de nieuwe GDPR/AVG-wetgeving. Bent u al voorbereid? 

Lees meer >

‘Binnen 5 maanden 4,5% besparing op brandstof dankzij EasyDrive!’

January 24, 2018
Onlangs spraken wij Andre Abbo van LEMM Internationaal Transport over het belang van accurate ritregistratie, automatisch verlonen en brandstofbesparing.

Lees meer >

“We willen als Gemeente Wierden het goed voor elkaar hebben”

January 18, 2018
Om zeker te zijn van een sluitende rittenadministratie, die ook aan de eisen van de Belastingdienst voldoet, heeft de Gemeente Wierden besloten het bestaande ritregistratiesysteem te vervangen voor EasyTrack van Rietveld.

Lees meer >

Rietveld Foundation krijgt ANBI-status

January 11, 2018
De Rietveld Foundation is sinds kort door de Nederlandse Belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De Rietveld Foundation zet zich samen met andere organisaties in om de landbouw en economie in Uganda te stimuleren, met als doel om welvaart te genereren. 

Lees meer >

Team De Rietmannen mee met Navigate North 2018

January 5, 2018
Op 20 januari 2018 gaat team De Rietmannen de uitdaging aan, door deel te nemen aan de Navigate North Rally. De uitdaging: 7000 km in 7 dagen afleggen. Team de Rietmannen bestaat uit broers Jan en Pleun Rietveld. Samen hopen zij met dit avontuur veel geld in te zamelen voor het Kumi Hospital AgroPark via de Rietveld Foundation.

Lees meer >

Bruisende drukte op ICT & Logistiek

November 28, 2017
Vandaag is de beurs ICT & Logistiek van start gegaan in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook het team van Rietveld is weer aanwezig bij deze drukbezochte beurs. De beurs duurt nog tot 30 november.

Lees meer >