Nieuws

mei 27, 2019

Tijdelijk gratis dinercadeau voor 2 personen bij de aankoop van een Piccolo Splitter

Speciaal voor ons 25-jarig jubileum krijgt iedereen bij aankoop van onze Piccolo Splitter standairco een gratis dinercadeaubon voor 2 personen. De Piccolo Splitter is een innovatieve standairco voor vrachtwagens. Doordat er geen enkel ruimteverlies is boven of achter de vrachtwagencabine bij installatie is de Piccolo Splitter de perfecte match voor vrijwel alle (truck)merken en modellen. Het vluchtluik op het dak blijft vrij, omdat de buitenunit achter- of onder de cabine kan worden geïnstalleerd.

april 30, 2019

Seroma bespaart jaarlijks 6.000 liter diesel per truck met EasyDrive

Seroma ondervond veel problemen op het gebied van brandstofmanagement, onder andere door onopgeleide chauffeurs. Door te kiezen voor EasyDrive van Rietveld kregen zij meer grip op het brandstofverbruik en werd het mogelijk om chauffeurs individueel te coachen naar een zuinigere rijstijl. 

april 18, 2019

Pine Acres Logistics kiest voor EasyTrack

Pine Acres Logistics installeert EasyTrack op alle trucks en machines. Het in Kampala, Uganda gevestigde bedrijf is gespecialiseerd in transport en verhuur van zware machines.

mei 27, 2019

Meet & Greet ‘Alles over de Slimme Tachograaf’

Graag verwelkomen we u bij onze Meet & Greet op woensdag 22 mei in Giessenburg! Tijdens deze Meet & Greet vertellen we u samen met diverse partners meer over de introductie van de slimme tachograaf op 15 juni en wat dit voor u betekent.

april 4, 2019

PD Drenthe 2019

Op 16 april vinden de PD Drenthe plaats. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u precies wat er speelt in ondernemend Drenthe.

maart 22, 2019

Drukte aan de Rietveld-stand tijdens Transport 2019!

Gisteren is Transport 2019, de grootste transportbeurs van Scandinavië gestart. Ook het team van Rietveld is aanwezig op deze gigantische beurs in Herning, Denemarken!

maart 19, 2019

Verheij Integrale Groenzorg kiest voor EasyDrive

Verheij Integrale Groenzorg uit Sliedrecht heeft haar wagenpark uitgebreid met maar liefst vijftien nieuwe Mercedes-Benz’ Sprinter. Al deze sprinters worden uitgerust met onze EasyDrive Solo oplossing, die nauwkeurig inzicht geeft in het rijgedrag van de chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot.

maart 4, 2019

Rietveld in TTM Magazine

Pleun Rietveld blikt terug en vooruit in TTM Magazine
Speciaal voor ons 25-jarig bestaan interviewde TTM-Magazine Pleun Rietveld. Het resultaat een mooie rapportage over de gang van zaken binnen een sector die nooit stilstaat.

februari 26, 2019

Ontmoet ons op Transport Compleet Hardenberg!

Van 26 t/m 28 maart staat Rietveld voor u klaar tijdens Transport Compleet Hardenberg. Op dit regionale netwerkevenement met landelijke aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd.

februari 21, 2019

Pap-project verloopt succesvol

In Oeganda is nog altijd sprake van ondervoeding. De Rietveld Foundation helpt daarom mee aan het pap-project op de Kamacha basisschool, één van de armste basisscholen in de regio van Kumi. De directeur van deze school liet ons weten dat dankzij dit project de gezondheid en prestaties van de kinderen sterk vooruit gaan. Prachtig nieuws!