Nieuws

17 september 2020

Bestel snel en gemakkelijk op onze nieuwe webshop

Bij onze nieuwe webshop kunt u terecht voor verschillende soorten dashcams, achteruitrijcamera’s, navigatiesystemen, track & trace-systemen en klimaatbeheersingssystemen.

15 september 2020

Sipma Transport maakt rijgedrag bespreekbaar met EasyDrive

De indicatoren in EasyDrive geven Sipma Transport een goed uitgangspunt tijdens gesprekken met chauffeurs over rijgedrag en bijbehorend brandstofverbruik.

7 september 2020

Welke dashcam past bij mijn voertuig?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe dashcam komt er vaak veel informatie op u af. Garmin biedt betrouwbare dashcams in diverse modellen, die naast het vastleggen van verkeersbeelden u ook helpen om veiliger te rijden. Maar welke dashcam past bij uw voertuig en waar moet u verder op letten bij de keuze van een dashcam?

1 september 2020

Ontdek nu onze nieuwe webshop

Maak kennis met onze nieuwe webshop, bekijk nu onze ruime selectie aan producten en merken. Bestel nog deze maand en maak kans op een shoptegoed van 100 euro.

12 augustus 2020

Uitgerust op weg met de Piccolo Splitter standairco

Met dit warme weer is niets zo fijn als een comfortabel klimaat in de cabine. De Piccolo Splitter standairco zorgt ervoor dat u veilig en uitgerust op weg kan.

31 juli 2020

Bussenproject De Lijn

Deze zomer is ons team van monteurs druk bezig om uit alle 1700 bussen van openbaar vervoersbedrijf De Lijn in België de ontwaardingstoestellen te deactiveren en verwijderen.

28 juli 2020

Nieuw: de Efficio3 Mobile 4G boordcomputer

Deze week presenteren wij de Efficio3 Mobile 4G boordcomputer. Deze mobiele versie van onze Efficio3 boordcomputer is nu standaard uitgerust met 4G internet.

1 juli 2020

Afscheid van Sander den Hertog

Vorige week hebben wij afscheid genomen van onze collega Sander den Hertog. Na meer dan 14 jaar in dienst bij ons te zijn geweest als Senior Accountmanager start hij nu een nieuw hoofdstuk door samen met zijn gezin te emigreren naar Ierland.

19 juni 2020

Versnelt u de facturatie met een digitale vrachtbrief of e-cmr?

De druk om zoveel mogelijk winst te maken ligt hoog in de transportsector. Eén van de kritieke punten is het versnellen van het facturatieproces. Het digitaliseren van de vrachtbrief of het overstappen op de e-cmr lijkt daarom ook voor de hand te liggen, maar wat zijn de mogelijkheden en welke oplossing past het beste bij uw onderneming?

3 juni 2020

De coronacrisis en het wagenpark

Helaas raakt de coronacrisis alle ondernemers. De transport- en logistieke sector, koeriersdiensten, gemeentes, GWW-sector, installatiesector, kortom alle branches hebben hier mee te maken. Bij de ene branche draait het wagenpark op volle toeren en bij de andere branche staan helaas alle voertuigen stil. Hoe zorgt u juist in deze tijd goed voor het wagenpark, wat betekent het voor de voertuigen en materieel als de werkzaamheden even stilstaan, of juist vaker draaien als ooit te tevoren?