Nieuws

28 maart 2023

5 tips om uw wagenpark te optimaliseren

De transportbranche staat nooit stil, maar met de huidige economische trends is het goed om continu te analyseren waar kansen liggen om winstmarges te verbeteren of om werkprocessen te optimaliseren. Daarom geven we u graag 5 tips om uw wagenpark te optimaliseren.
7 maart 2023

Ons team staat dagelijks voor u klaar!

Dagelijks staat ons team van specialisten voor u klaar met advies op maat en veel persoonlijke aandacht. Heeft u een algemene vraag of bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
14 februari 2023

Mila Transport kiest voor ons 360 graden HD Camera Systeem

Koeriersbedrijf Mila Transport kiest voor veiligheid op de weg met het OmniVUE 360 HD graden camerasysteem.
9 februari 2023

Op zoek naar een elektrische standkachel?

Met de eThermo Top Eco van Webasto heeft u het gemak van een traditionele parkeerverwarming maar dan in een elektrische uitvoering.
17 januari 2023

Bekijk onze bedrijfsfilm

Met ruim 25 jaar ervaring, weten we bij Rietveld als geen ander, hoe we uw organisatie kunnen helpen met het optimaliseren van het bedrijfsrendement. Graag leggen we u uit waar wij voor staan in deze video.
15 december 2022

Rietveld voorziet 445 bussen in diverse regio’s van slimme systemen

Het afgelopen jaar mochten wij voor EBS in diverse regio's een scala aan werkzaamheden uitvoeren. Zo plaatsten we samen met Protect in Voorne-Putten en Waterland in 211 bussen Camerasystemen en beeldschermen.
28 oktober 2022

Direct inzicht in gereden routes?

EasyTrack registreert automatisch de afgelegde veegroutes van uw voertuigen en ook of er daadwerkelijk geveegd is. Zo heeft u altijd snel overzicht van de inzet van voertuigen en materieel. Daarnaast heeft u ook nauwkeurige kilometerregistratie conform de fiscale wetgeving.
21 oktober 2022

De route naar de emissieloze bouwplaats

Afgelopen woensdag, bij de themadag ‘Duurzame mobiliteit van Betonhuis heeft onze directeur Pleun Rietveld een lezing gegeven over verduurzaming en automatisering in wegtransport. Samen met partners van Transport en Logistiek Nederland en Rijkswaterstaat werd er nagedacht over de ‘emissieloze bouwplaats’ en de daarbij behorende trends en ontwikkelingen. Bent u ook benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze experts, wij helpen u graag verder!
22 september 2022

GARMIN, wereldmarktleider in navigatie

Door onze samenwerking met dé wereldmarktleider in navigatie kunnen wij u hoogwaardige kwalitatieve navigatie aanbieden, tegen een betaalbare prijs.
20 september 2022

Wat is uw plan voor 2023?

Vandaag op Prinsjesdag maakt het kabinet de nieuwe plannen voor 2023 bekend. Heeft u ook een plan voor 2023? Graag kijken we met u mee hoe we uw onderneming (nog) succesvoller kunnen maken in 2023! Vraag nu vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan met onze experts.

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10