Nieuws

3 augustus 2022

Geen gedoe meer met papieren cmr’s?

Digitaliseer uw vrachtdocument met de e-CMR van TransFollow. Rietveld biedt u de mogelijkheid om de e-CMR te integreren met de Efficio3 Boordcomputer. Hiermee ervaart u de snelheid van de e-CMR verenigd met de gebruiksvriendelijkheid van onze boordcomputer.
29 juli 2022

Nieuw: Hond-vriendelijke auto koeling

Helaas moeten elke zomer nog te veel honden naar de dierenarts wegens oververhitting in een auto. Zelfs een korte stop kan al flinke oververhitting veroorzaken, aangezien honden hun lichaamswarmte niet zo gemakkelijk kwijtraken als mensen. Traditionele airco’s kunnen dan weer schadelijk zijn voor longen van de hond en zijn daarom vaak geen geschikte oplossing.
27 juli 2022

Monitor realtime de temperatuur van uw lading

Altijd de juiste temperatuur voor uw lading met EasyTemp. EasyTemp biedt u proactief inzicht in de temperaturen van uw vracht en geeft direct feedback aan de chauffeur bij overschrijding van de vooraf ingestelde temperatuurwaarde.
12 juli 2022

Op zoek naar een standairco voor de nieuwe generatie DAF?

Met de Piccolo Splitter standairco heeft u dé perfecte klimaatbeheersingsoplossing voor onder andere de (nieuwe generatie) DAF XF en XG modellen.
5 juli 2022

Abbiegeassistent sinds 1 juli verplicht voor LZV’s in Duitsland

Sinds 1 juli moet een LZV-voertuig in Duitsland uitgerust met een Abbiegeassistent, ofwel afbuigassistent. Bij Rietveld installeren we voor u een gecertificeerd systeem, zodat u zorgeloos op weg kunt.
28 juni 2022

Rietveld Foundation steunt Kamaca Primary School

In ontwikkelingslanden gaan miljoenen kinderen nog niet naar school. Zo is dit ook in Uganda een probleem, terwijl onderwijs juist noodzakelijk is om te bouwen aan een betere toekomst. De Rietveld Foundation steunt daarom diverse basisscholen in de Kumi regio.
17 juni 2022

5 tips om operationele kosten te verlagen

De transportbranche staat nooit stil, maar met de huidige economische trends is het goed om continu te analyseren waar kansen liggen om winstmarges te verbeteren of om werkprocessen te optimaliseren. Daarom geven we u graag 5 tips om operationele kosten te verlagen.
9 juni 2022

Auto koelen zonder airco

Met de Neil Premium 700 Air Cooler kunt u de auto koelen zonder airco. Deze verdampingskoeler gebruikt alleen water en batterijvermogen en is ideaal voor gebruikers die een koel klimaat in hun auto willen behouden, zonder de motor te hoeven draaien en zonder brandstof te gebruiken.
7 juni 2022

Komt u ook naar Transport Compleet?

Volgende week begint Transport Compleet. De vakbeurs waar de transportbranche samenkomt! Bestel nu gratis e-tickets.
1 juni 2022

Aernout en Edward 12,5 jaar in dienst

Vandaag mochten wij vieren dat onze collega's Aernout en Edward beide 12,5 jaar in dienst zijn! Met een bloemetje en wat lekkers hebben we ze eens flink in het zonnetje gezet! Wij wensen hen ook voor de komende jaren nog veel arbeidsgeluk! Mannen, Van Harte Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10