Nieuws

29 juli 2021

5 tips bij een boordcomputer voor Veiligheidsregio’s

Bij Rietveld hebben we een boordcomputersysteem speciaal voor brandweer en Veiligheidsregio’s ontwikkelt. Inmiddels wordt dit systeem gebruikt bij verschillende Veiligheidsregio’s, elk met hun eigen instellingen. Tevens kunnen aangrenzende regio’s hiermee ook samenwerken. Wat is belangrijk voor uw Veiligheidsregio? En waar moet u verder op letten bij de keuze voor een boordcomputersysteem?
27 juli 2021

Eenvoudige rittenplanning in EasyTrack

EasyTrack is uitgebreid met de module Planbord. Deze functie maakt het mogelijk om in EasyTrack ritopdrachten aan te maken en deze direct als Taak naar de Efficio boordcomputer te versturen.
13 juli 2021

Boordcomputer specifiek voor touringcars

Rietveld is dé specialist in de touringcarbranche op het gebied van automatisering van de administratieve processen.
5 juli 2021

Standairco en standkachel verplicht sinds 1 juli 2021

Zijn uw voertuigen al uitgerust met een standairco en standkachel? In de nieuwe CAO Beroepsgoederenvervoer is afgesproken dat alle nieuwe vrachtwagens (orderdatum na 1 juli 2021) verplicht met een standkachel en standairco uitgerust worden.
29 juni 2021

EasyTrack voor betoncentrales

Speciaal voor de betoncentrale industrie heeft Rietveld betoncentrale-software ontwikkelt. Deze is geïntegreerd met specifieke backofficesystemen voor de betoncentrale industrie, namelijk: Command Alkon (TMS) en Jonker Software.
17 juni 2021

Compacte standairco Piccolo Splitter

Wel een standairco, maar montage op het dak is geen optie?
15 juni 2021

Afscheid stagiaire Anouk

Vandaag nemen wij afscheid van onze stagiaire Anouk Rietveld.
10 juni 2021

Goed zicht tijdens het achteruitrijden met uw camper

Veilig en probleemloos achteruitrijden met uw camper wordt een stuk gemakkelijker met een achteruitrijcamera van GARMIN! Kies voor veiligheid en voorkom schades.
8 juni 2021

Rijstijl optimaliseren met EasyDrive

Waarom rijstijl verbeteren?
Een goede rijstijl heeft invloed op het brandstofverbruik van de auto, maar ook op hoe vaak er onderhoud nodig is, hoeveel schade- en slijtage kosten er gemaakt worden en het imago van uw bedrijf.
3 juni 2021

Op afstand de tachograaf uitlezen?

Met EasyTacho van Rietveld kunt u op ieder gewenst moment via internet de tachograafgegevens downloaden.