‘Kennis van de logistieke processen van de transporteur, de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem zijn mede doorslaggevend geweest voor de keuze voor de Efficio boordcomputer.’

Mercom Goor kiest voor de Efficio3 boordcomputer

Om flinke automatiseringsslagen te maken in de administratieve processen heeft de firma Mercom uit het Twentse Goor besloten om hun huidige fleetmanagementsysteem te gaan vervangen voor boordcomputers. Hiertoe zijn zij zich gaan oriënteren op de markt en zijn zij via onze partner AST te Vriezenveen ook in gesprek met Rietveld gekomen. Na een intensief pilottraject, waarbij meerdere systemen en ondernemingen met elkaar zijn vergeleken, heeft Mercom de keuze gemaakt om hun 40 vrachtauto’s te gaan uitrusten met de Efficio3 boordcomputer en de samenwerking met Rietveld aan te gaan.

Voor de geautomatiseerde orderverwerking wordt een integratie gerealiseerd met het TMS-pakket Transpas van Art Systems. In combinatie met de geautomatiseerde uren- en onkostenberekening, door gebruik te maken van EasyHours, en het geautomatiseerd uitlezen van de digitale tachografen en chauffeurspassen met EasyTacho gaat Mercom  aanzienlijke efficiencyverbeteringen realiseren. Met behulp van de data uit de boordcomputer wordt via EasyDrive inzicht verschaft in het rijgedrag en bijbehorende brandstofverbruik.

“Kennis van de logistieke processen van de transporteur, de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van het systeem plus de goede referenties zijn mede doorslaggevend geweest voor de keuze van Rietveld en de Efficio boordcomputer” aldus Rutger Holthuis, operationeel directeur van Mercom.

Mercom Goor

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10