Dekkers Transport Holland stapt over op de Efficio3 boordcomputer en EasyTemp

Na een intensief pilot traject waarbij meerdere systemen zijn getest heeft Dekkers Transport Holland uit Tilburg besloten om hun huidige boordcomputersysteem te gaan vervangen voor de Efficio3 for Android van Rietveld.

Eén van de eisen is het realtime kunnen monitoren van de actuele temperatuur in de laadruimte waarbij deze gegevens ook aan de chauffeur via de boordcomputer moet worden getoond.
In nauwe samenwerking met onze partner TCommTelematics hebben we de gewenste functionaliteit succesvol geïmplementeerd. Door de integratie met de EasyTemp-applicatie van TComm Telematics  worden de actuele temperatuurgegevens van de laadruimte op onze EasyTrack webapplicatie inzichtelijk gemaakt en wordt er een alert verstuurt als de ingestelde temperatuurnormen worden overschreden. Doordat de trailers zijn uitgerust met temperatuurregistratie van TComm Telematics worden naast de temperatuurgegevens ook de actuele locaties van de trailers in EasyTrack getoond. Voor gedetailleerde temperatuurrapportages wordt de webapplicatie van TComm gebruikt.

De voordelen voor Dekkers Transport Holland:

TComm App for Android
Op de Efficio3 for Android boordcomputer is de TComm App for Android geïnstalleerd waarmee de chauffeur op ieder gewenst moment de actuele temperatuurgegevens van de laadruimte kan inzien.

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10