Inbouw/Service planner

Ben jij klant- en resultaatgericht en zie de een dynamische planning als uitdaging? Zorg jij ervoor dat onze monteurs elke dag weer passende agenda hebben en onze klanten optimaal geholpen worden? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Inbouw & Service planner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van dagelijkse werkzaamheden van onze monteurs. Daarnaast verwerk je de werkorders en leg je gemaakte afspraken vast. Ook signaleer je additionele verkoopkansen en zet deze door naar de verantwoordelijke collega.

Operationele taken

Verantwoordelijkheden

Bevoegdheden

Eisen

Competenties

Afwezigheid

 

Over Rietveld BV

Onze core business is het ontwikkelen, leveren en installeren van boordcomputers en fleetmanagement systemen. Daarnaast bieden wij nog diverse oplossingen in brandstofmanagement en klimaatbeheersing voor voertuigen. De klant waardeert onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en de relatie met onze klanten vinden wij dan ook het belangrijkste van allemaal.

Solliciteren?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Mail dan je CV en je motivatie naar anne.vervoorn@rietveld.nl
Wellicht nodigen wij jou dan uit voor een sollicitatiegesprek bij ons in Giessenburg. Voor meer informatie over ons bedrijf zie onze website.