Fleettrace overgenomen door Rietveld

Sinds 1 januari 2018 is Fleettrace overgenomen door Rietveld. Uiteraard zijn alle klanten hiervan door Fleettrace op de hoogte gesteld en uitgebreid geïnformeerd. Binnen de Rietveld groep kunnen zij nu gebruik maken dezelfde dienstverlening als al onze klanten.

Meer weten over Rietveld?

Rietveld is een toonaangevende, internationaal opererende onderneming met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche. Lees meer.

Over onze oplossingen:

EasyTrack | Fleetmanagement  
EasyTrack is uw online omgeving waarin u kunt schakelen tussen onder andere de kaart met de locaties van uw voertuigen, de communicatie met uw chauffeurs, de openstaande en uitgevoerde taken en de rapportage omgeving.

EasyTrack | Asset Management
Naast track & trace oplossingen voor uw voertuigen, weet u met EasyTrack Asset Management altijd waar uw materieel of andere waardevolle objecten zich bevinden.

EasyTacho | Tachograafmanagement
Met EasyTacho leest u gewoon van achter uw bureau uw digitale tachograaf en de chauffeurskaarten uit. Op ieder gewenst moment kunt u via het internet deze gegevens downloaden. De chauffeur hoeft hiervoor geen handelingen te verrichten of zijn reis te onderbreken. Het uitlezen kan namelijk ook gewoon tijdens het rijden.

EasyDrive | Brandstofmanagement 
EasyDrive verschaft u nauwkeurig inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot.

Alle Fleetmanagement oplossingen


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10