EasyTemp | Realtime temperatuurbewaking

Monitor continu de temperatuur van uw vracht!

Verspil geen tijd of geld aan lading die wordt afgewezen bij aflevering vanwege kwaliteitsdiscussies. EasyTemp biedt u proactief inzicht in de temperaturen van uw vracht en de mogelijkheid om uw klant direct van geautomatiseerde rapportages te voorzien, dit voorkomt discussies, claims en out-of-stock-situaties bij uw klanten.

In samenwerking met TCOMM Telematics biedt Rietveld u de EasyTemp oplossing voor het realtime monitoren van het temperatuurverloop in de laadruimte. Van alle metingen kunt u via onze webportal eenvoudig temperatuurrapportages opvragen en downloaden. Hiermee heeft u altijd direct bewijs van correcte leveringen.

  • Realtime inzicht
  • Temperatuurregistratie
  • Registratie van deuropeningen
  • Alarmmelding bij overschrijding van ingestelde temperatuur
  • Gedetailleerde temperatuurrapportages
  • Conform HACCP norm
  • Tracking & Tracing

Tracking & Tracing

De voertuigrecorder is voorzien van GPS/GPRS technologie waardoor u via de EasyTrack webapplicatie, naast inzicht in de temperatuurgegevens, ook inzicht krijgt in de actuele positie, de gereden route(s) en de stops van uw voertuigen. EasyTrack biedt u tevens overzichtelijke rit- en bezoekrapportages.

Directe feedback aan uw chauffeur

In combinatie met de temperatuurmodule welke op de Efficio for Android boordcomputer van Rietveld is geïnstalleerd krijgt de chauffeur ook inzicht in de temperatuurgegevens van de laadruimte.

Beschikt uw chauffeur over een smartphone? Installeer dan de EasyTemp Drivers-App. Hiermee worden de temperatuurgegevens van de laadruimte ook voor de chauffeur inzichtelijk via de smartphone. Deze Drivers-App wordt tevens geïnstalleerd op de Efficio for Android boordcomputer bij trekker-oplegger en aanhanger combinatie.

Alarmmeldingen

De draadloze temperatuursensoren geven realtime inzicht in het verloop van de omgevingstemperatuur van uw goederen tijdens het transport en sturen de gemeten waarden iedere minuut door naar de basisunit. De basisunit stuurt de gegevens elke 10 minuten door naar de server. Zodra de temperatuur in de laadruimte buiten de vooraf opgegeven waarden komt, stuurt het systeem een alarmmelding via e-mail of SMS.

TCOMM Telematics

EasyTemp bieden wij u aan in samenwerking met onze partner TCOMM Telematics. TCOMM Telematics is specialist in het draadloos meten, registreren en realtime inzichtelijk maken van de locatie en de staat van trailers, motor- en aanhangwagens en de conditie van de lading.

Realtime inzicht

Gedetailleerde rapportages

Conform HACCP

EasyTemp voldoet aan de volgende internationale standaarden en eisen:

HACCP

ATP

Nen-en 13486

Nen-en 12830

Nen 50082-1

Nen 10529

Automotive standaard ETSI

300 440-2

ISO 9001

BRC

“Door de integratie met de EasyTemp-applicatie van TComm Telematics  worden de actuele temperatuurgegevens van de laadruimte op onze EasyTrack webapplicatie inzichtelijk gemaakt en wordt er een alert verstuurt als de ingestelde temperatuurnormen worden overschreden.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10