Beheer uw voertuigen eenvoudig met EasyTrack

Altijd en overal inzicht in uw vloot

EasyTrack is uw online omgeving waarin u kunt schakelen tussen onder andere de kaart met de locaties van uw voertuigen, de communicatie met uw chauffeurs, de openstaande en uitgevoerde taken en  rapportages.

  • Weet waar uw voertuigen en chauffeurs zijn
  • Bespaar op brandstof- en onderhoudskosten
  • Vereenvoudig en digitaliseer uw administratie
  • Detecteer en voorkom brandstofdiefstal
  • Modulair op te bouwen

Een modulair fleetmanagementsysteem

Rietveld biedt met EasyTrack de fleetmanagementoplossing voorzien van essentiële functionaliteiten waarbij u zelf het automatiseringstempo bepaalt. Normaal gezien bieden boordcomputersystemen direct een grote hoeveelheid aan (overbodige) mogelijkheden en functionaliteiten, die zich vaak vertalen in een hogere aanschafprijs. Niet iedere ondernemer heeft hier direct behoefte aan en kiest daarom liever alleen voor datgene wat hij nodig heeft. Door deze opbouw kan het systeem eenvoudig meegroeien met uw automatiserings- en informatiebehoefte.

Welke module ook bij uw bedrijfsvoering past, u bent altijd verzekerd van een systeem dat hier naadloos op aansluit. U betaalt nooit voor wat u niet gebruikt en u kunt ten alle tijden kiezen voor een uitbreiding.

Ontdek de mogelijkheden van een Android boordcomputer

Als het gaat om efficiënte, nauwkeurige uren- en activiteitenverantwoording of doelgericht communiceren dan is de Efficio3 for Android boordcomputer onmisbaar voor uw chauffeur. Zij ontvangen nauwkeurige informatie omtrent de uit te voeren ritopdrachten en navigatie.

De gebruiksvriendelijkheid en logica maken onze Efficio3 boordcomputers populair bij de chauffeurs. Door middel van een klantspecifiek in te richten vragenpad kan de chauffeur eenvoudig zijn activiteiten verantwoorden en is de handgeschreven dagstaat overbodig.

De Efficio3 boordcomputer van Rietveld is gebaseerd op het Android platform, dit biedt naast de vertrouwde functionaliteiten nog een scala aan extra mogelijkheden. Door onze samenwerking met diverse partners, hebben wij reeds een aanbod van extra applicaties die wij voor u kunnen installeren op uw boordcomputer. Lees meer over de mogelijkheden.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10