EasyTrack Fleet Management

Heeft u problemen met uw ritregistratie of het het volgen van voertuigen en werktuigen in uw wagenpark? Dan is het EasyTrack systeem geschikt voor u. EasyTrack is de fleet management oplossing: doelgericht, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en intuïtief. Het kent geen beperking in het aantal aangesloten eenheden of gebruikers en wordt ingericht op basis van de gebruikte hardware in de voertuigen.

EasyTrack is uw online omgeving waarin u kunt schakelen tussen onder andere de kaart met de locaties van uw voertuigen, de communicatie met uw chauffeurs, de openstaande en uitgevoerde taken en de rapportage omgeving.

De voordelen van EasyTrack

 

  • Weet waar uw voertuigen, objecten en medewerkers zijn;
  • Bespaar op brandstof en onderhoudskosten;
  • Vereenvoudig en digitaliseer uw administratie;
  • Voldoe aan de normen van de belastingdienst;
  • Modulair op te bouwen, u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Vraag een offerte aan
Een modulair fleetmanagementsysteem

Rietveld biedt met EasyTrack de fleetmanagement-oplossing voorzien van essentiële functionaliteiten, waarbij u zelf het automatiseringstempo bepaalt. Normaal gezien bieden fleet management systemen direct een grote hoeveelheid aan (overbodige) mogelijkheden en functionaliteiten, die zich vertalen in een hoge aanschafprijs.

Niet iedere ondernemer heeft direct behoefte aan zoveel functionaliteit en bewandelt liever de weg van geleidelijkheid. Juist daarom is EasyTrack modulair.

Omdat u een oplossing wenst die bij u past onderscheiden wij binnen EasyTrack verschillende modulesDoor deze opbouw kan het systeem eenvoudig meegroeien met uw automatiserings- en informatiebehoefte. Welke module ook bij uw bedrijfsvoering past, u bent altijd verzekerd van een systeem dat hier naadloos op aansluit. U betaalt nooit voor wat u niet gebruikt.

Onze systemen zijn al geschikt vanaf één voertuig, maar draaien ook in wagenparken met honderden voer-, vaar- en werktuigen.


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10