EasyTrack | Betoncentrale software

Betoncentrale-software die naadloos aansluit

Speciaal voor de betoncentrale industrie heeft Rietveld een maatwerk-versie van EasyTrack ontwikkelt.

Na een succesvolle proefperiode waarin verschillende scenario’s uitvoerig werden getest, integreert Rietveld het EasyTrack-platform en de specifieke backoffice systemen voor de betoncentrale industrie, namelijk: Command Alkon (TMS) en ook Jonker Software.

Realtime automatische status-updates van uw voertuigen

Door middel van geautomatiseerde statussen wordt er voorzien in een realtime planning binnen het backoffice systeem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor krijgt men op de betoncentrale een actueel inzicht van de beschikbare capaciteit van de aanwezige voertuigen ten opzichte van de gevraagde capaciteit, zonder dat uw chauffeurs hier extra handelingen voor hoeven te verrichten.

Op basis van GPS-geofencing worden de volgende 5 cruciale statusmeldingen automatisch, dat wil zeggen zonder tussenkomst van de bestuurder, gegenereerd:

1. Vertrek betoncentrale
2. Aankomst werk ( loslocatie )
3. Lossen ( de activiteit 'lossen' is gestart )
4. Vertrek werk ( vertrek loslocatie )
5. Aankomst betoncentrale

Volledig te integreren met de Efficio boordcomputer

Door de EasyTrack betoncentrale-software uit te breiden met de Efficio3 boordcomputer van Rietveld, krijgt de bestuurder de beschikking over meer functies, zoals: (Truck)navigatie van Garmin, geïntegreerde fotocamera, rijstijlassistent en -analyse, berichtenverkeer/communicatie met planning, op afstand uitlezen van de digitale tachograaf en de bestuurderskaart, TPMS en overige.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Vul het formulier hieronder in en stel uw vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.    “De specifieke betoncentrale software van Rietveld geeft ons precies wat we nodig hebben.”

    E: info@rietveld.nl

    T: +31 (0) 184 65 29 10