Corona-maatregelen Rietveld B.V.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we bij Rietveld de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Zo worden er extra maatregelen genomen om het directe contact zo veel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden op locatie
Onze monteurs kunnen tot op heden hun werkzaamheden uitvoeren. Zij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. Als extra maatregel worden zij uitgerust met hygiëne set, zodat zij in staat zijn een steriele werkplek te creëren.

Thuiswerken voor wie dat kan
Wie thuis kan werken, werkt thuis. Afspraken en overleggen zullen zoveel mogelijk digitaal/telefonisch plaatsvinden. Voor wie niet kan thuiswerken zijn aanvullende maatregelen getroffen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting waar mogelijk te verkleinen.

Maatregelen op ons kantoor en werkplaats
Ons kantoor en werkplaats zijn geopend. Ook hier zijn extra maatregelen van toepassing om direct contact tussen medewerkers onderling en externe bezoekers zoveel mogelijk te beperken. Ook hier geldt; houd gepaste afstand tot elkaar 1,5 – 2 meter. (Communicatie via chats heeft de voorkeur.) Pauzes worden niet meer genomen in de gezamenlijke kantine, maar op de eigen werkplek of door een rondje te lopen in de frisse buitenlucht, altijd in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM.

Pakketverzending en bezorging
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgen post & pakketdiensten zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten. Bezorgdiensten hebben hierin zelf al maatregelen genomen, zo hoeven ontvangers tot nader order niet meer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van een pakket of een aangetekende verzending. De bezorger zal dat namens de ontvanger doen.

Voorbereiding
We bereiden ons voor op verschillende scenario’s, zodat we onze dienstverlening kunnen continueren. Nogmaals: de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan daarbij voorop. We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Meer informatie
Als de situatie verandert informeren leveranciers, klanten en partners voor wie wijzigingen gelden op dat moment proactief.

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Met vriendelijke groet,

Pleun Rietveld
Directeur


E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10