Camerasystemen voor lichte bedrijfswagens

Uw buitendienst is uw visitekaartje op de weg, daarom is het belangrijk dat er netjes en veilig gereden wordt met bedrijfswagens en bestelbusjes met uw naam erop. Met een camerasysteem van Rietveld zorgt u ervoor dat uw chauffeurs netjes en veilig kunnen achteruitrijden. Mocht er zich toch een incident voordoen, dan is het prettig als een dashcam de situatie als onafhankelijke ooggetuige heeft vastgelegd.

Achteruitrijcamera's voor bestelbus en lichte bedrijfswagens

Voorkom schade bij het achteruit rijden door gebruik te maken van een achteruitrijcamera. Gemiddeld 15% van alle ongelukken bij achteruitrijden kan voorkomen worden door gebruik van achteruitrijcamera’s, volgens een onderzoek van het IIHS. Met de camerasystemen van Rietveld krijgt de chauffeur volledig zicht over wat er achter het voertuig gebeurt, waardoor parkeren en manoeuvreren een stuk gemakkelijker wordt. Het camerasysteem is uit te breiden met parkeersensoren en hulplijnen.

Zowel bedraad als draadloos biedt Rietveld verschillende achteruitrijcamera's voor bedrijfswagens aan. Deze zijn te verkrijgen in verschillende breedtes, met een zichtveld variërend tussen de 40 en 160 graden.

'Met de camerasystemen van Rietveld kan ik veilig achteruit manoeuvreren.'

Compacte Dashcams

De compacte dashcams van GARMIN zijn perfect voor het vastleggen van videobeelden zonder dat ze in het gezichtsveld van de chauffeur zitten. Omdat details belangrijk zijn, registreert de ingebouwde GPS wanneer en waar gebeurtenissen plaatsvinden. Bestuurderswaarschuwingen houden de chauffeur alert en geven net dat beetje extra omgevingsinformatie.

360 graden camera systeem

Dit systeem zorgt ervoor dat er een volledig bovenaanzicht is van de omgeving van het voertuig. Zo kan er precies gezien worden wat er in de omgeving gebeurt, optioneel is om deze feed op te nemen. Zo zijn fouten altijd te herleiden wat discussies voorkomt.

Meer weten?

Stel hier uw vraag en iemand van ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op!    Geïnteresseerd in:
    Achteruitrijcamera's360 graden camera'sDashcamsZijcamera'sOverig


    E: info@rietveld.nl

    T: +31 (0) 184 65 29 10