Camerasystemen voor bouwmachines en werkvoertuigen

Voorkom ongelukken met een camerasysteem voor bouwmachines. Help uw medewerkers veiliger en prettiger werken, bespaar op schadekosten, verminder tijdsverlies en verlaag verzekeringspremies met een camerasysteem van Rietveld.

Achteruitrijcamera

Nooit meer schade bij het achteruit rijden. Met de camerasystemen van Rietveld krijgt de chauffeur volledig zicht over wat er achter hem gebeurt. Het camerasysteem is uit te breiden met parkeersensoren en hulplijnen.

Zowel bedraad als draadloos biedt Rietveld verschillende achteruitrij-camera's aan. Deze zijn te verkrijgen in verschillende breedtes tussen de 40 en 160 graden.

Zijcamera's

Krijg zicht over de dode hoek en zijkant van het voertuig met een camera. Rietveld bied verschillende oplossingen hiervoor die kunnen worden aangesloten op de boordcomputer of op een aparte monitor. Voor specifieke wensen neem contact op met onze specialist.

360 graden camera

Dit systeem zorgt ervoor dat er een volledig bovenaanzicht is van de omgeving van het voertuig. Middels vier camera's is de dode hoek volledig afgedekt, hierdoor heeft de chauffeur compleet zicht op wat er in zijn omgeving bevindt. De vier camera feeds worden samengevoegd en weergegeven op de monitor in de cabine.

Compacte dashcams

De compacte dashcams van GARMIN zijn perfect voor het vastleggen van videobeelden zonder dat ze in het gezichtsveld van de chauffeur zitten. Omdat details belangrijk zijn, registreert de ingebouwde GPS wanneer en waar gebeurtenissen plaatsvinden. Bestuurderswaarschuwingen houden de chauffeur alert en geven net dat beetje extra omgevingsinformatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag en iemand van ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op!    Geïnteresseerd in:
    Achteruitrijcamera's360 graden camera'sDashcamsZijcamera'sOverig


    E: info@rietveld.nl

    T: +31 (0) 184 65 29 10