Camerasystemen van topkwaliteit

Camera systemen voor optimaal zicht rondom elk type voertuig 

Meer veiligheid onderweg met de camerasystemen van Rietveld. Rietveld biedt u een passend camera systeem voor elk mogelijk voertuig. Door gebruik te maken van draadloze camera's is er altijd een systeem dat past bij uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar een dashcam, achteruitrijcamera of 360 graden camerasysteem voor uw vrachtwagen, lzv, camper, dieplader, bestelbus of bouwmachine onze specialist helpt u graag. 

Optimaal zicht rondom het voertuig

Met een 360 graden camera systeem heeft de chauffeur heeft meer overzicht en inzicht in de verkeerssituatie, wat als resultaat heeft dat er veiliger gereden wordt en ook voertuigschade wordt voorkomen. Een camerasysteem is gemakkelijk achteraf te installeren door onze experts.

Hieronder laten wij u zijn welke typen camerasystemen wij onder andere in ons assortiment hebben.

Camera's in ons assortiment

Volledig geïntegreerd met de Efficio boordcomputer

Rietveld levert u een geïntegreerde camera-oplossing voor de Efficio boordcomputer, zo hoeft u niet te investeren in een extra monitor voor de camerabeelden en houdt u het dasboard overzichtelijk voor de chauffeur.

Compacte dashcams van GARMIN

Compacte hoogwaardige dashcams, met opties voor GPS, spraakbediening en extra breed zicht. Samen met onze partner GARMIN heeft Rietveld voor u enkele topmodellen geselecteerd. Kies voor een passend systeem en laat dit professioneel installeren door onze ervaren monteurs.

Lees hier meer over onze dashcams.

“De camerasystemen van Rietveld geven mijn chauffeurs overzicht en inzicht in de verkeerssituatie.”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10