Service & Installatietechniek

Altijd een kloppende kilometerregistratie met EasyTrack

Wanneer uw medewerkers altijd onderweg zijn is het lastig om het overzicht te bewaren. Van nieuwe installaties tot reparaties, ingeplande of spoedklussen, met EasyTrack heeft u inzicht in de afgelegde routes van uw personeel en de tijd die aan een opdracht is besteed op de betreffende locatie. Vereenvoudig uw administratie en zorg voor een kloppende kilometerregistratie met EasyTrack.

  • Inzicht in afgelegde routes
  • Sluitende kilometerregistraties
  • Overzichtelijk uw voertuigen en materieel realtime in beeld

Altijd weten waar uw waardevolle objecten zijn

Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel tijd u verliest bij het zoeken naar de exacte locatie van uw materialen, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het zoekraken van materieel! Met de EasyAsset Trackers behoort dit tot het verleden. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze EasyAsset Trackers.

Altijd op tijd voor onderhoud of een verplichte keuring?

Met de Remote Service Monitor van Rietveld heeft u overzichtelijk alle gegevens binnen handbereik. Nooit meer uw medewerkers bellen voor de huidige kilometerstanden of andere gegevens van uw voertuigen. De RSM-module stuurt u een alarmmelding via e-mail of sms zodra er onderhoud of een keuring (bijna) nodig is.

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10