Overheid & Gemeentes

Meer tevreden inwoners door efficiënter plannen

In de publieke sector is het belangrijk dat u zo efficiënt mogelijk omspringt met uw middelen en tegelijkertijd ervoor zorgt dat (gladheidsbestrijdings)werkzaamheden correct worden uitgevoerd. EasyTrack van Rietveld laat precies zien welke route uw voertuigen hebben afgelegd en geeft u heldere inzichten over hoe u nog efficiënter kunt werken.

Automatische registratie van afgelegde strooi- en veegroutes

Met EasyTrack weet u precies welke route uw voertuigen hebben gevolgd. Ook houdt EasyTrack nauwkeurig de kilometeradministratie bij, conform fiscale wetgeving. Zo zet u uw wagenpark optimaal in!

MaaiApp | dé oplossing voor Maaibeheer

Met de MaaiApp op de Efficio Boordcomputer heeft de bestuurder de mogelijkheid om afgelegde routes, werkzaamheden op locatie en eventuele bijzonderheden te registreren. Aannemers, machinisten en opdrachtgevers gebruiken de App om maaivlakken in de planning te zetten en na uitvoering de werkzaamheden af te melden. Minder administratie, meer inzicht. De MaaiApp toont de werkzaamheden direct op de Efficio Boordcomputer. Uitgevoerde werkzaamheden worden door de machinist eenmalig ingevoerd. Ook meldingen worden met foto vastgelegd. Geen dubbel werk of verlies van gegevens. De MaaiApp is zeer gebruiksvriendelijk, vermindert de administratie en maakt de controle door uitvoerder of opdrachtgever eenvoudig.

Nooit meer te laat met onderhoud inplannen?

De Remote Service Monitor van Rietveld attendeert u via e-mail en door attentiekleuren wanneer voertuigen of machines onderhoud of keuring behoeven. Door proactieve onderhoudsplanning van arbeid en materiaal realiseert u een verhoging van uw bedrijfsrendement en bent u gegarandeerd van een grote mobiliteitszekerheid.

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen in uw branche? Onderstaande bedrijven werken al samen met Rietveld en vertellen u meer:

Referenties van Overheid & Gemeentes

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10