Grond-, weg- en waterbouw

Gemakkelijk en overzichtelijk uw voertuigen en materieel beheren!

In de Grond-, Weg- en Waterbouw-sector wilt u, naast de voertuigen van uw wagenpark, ook direct kunnen zien waar materieel en waardevolle objecten zoals trailers, aanhangwagens, containers, aggregaten, trilplaten en pompen zich bevinden. Ook deze objecten kunt u allemaal onderbrengen op één platform; EasyTrack van Rietveld.

Draaiuren registratie graafmachines, bulldozers en tractoren

EasyTrack van Rietveld registreert voor u de draaiuren (en dus ook overuren) van wagenpark en machines, zo krijgt u inzicht op de daadwerkelijke gebruiksuren, overuren en eventueel 'onnodig' wachten. Met deze inzichten kunt u efficiënter plannen, maar houdt u ook overzicht op de totale uren (en kosten) van een project.

EasyTrack ontzorgt!

Met Rietveld heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is; succesvol uw project(en) beheren

  • Efficiënt plannen
  • Overzichtelijke weergave van uw wagenpark én waardevolle objecten in één scherm
  • Draaiuren en overuren registreren
  • Besparen op brandstofkosten

Brandstofkosten zijn 10 - 30% van de kosten van een project (bron: TNO)

Met EasyDrive van Rietveld krijgt u nauwkeurig inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een brandstofbesparing van 8 tot 12%!

Altijd weten waar uw waardevolle objecten zijn!

Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel tijd u verliest bij het zoeken naar de exacte locatie van uw materialen, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het zoekraken van materieel! Met de EasyAsset Trackers behoort dit tot het verleden. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze EasyAsset Trackers.

Software voor betoncentrales

Rietveld heeft een specifieke oplossing ontwikkelt ten behoeve van de betoncentrale industrie. Deze software realiseert een realtime planning in het backofficesysteem, waardoor de logistieke handelingen sneller afgewerkt en uitgevoerd worden. Hierdoor krijgt men op de betoncentrale een actueel inzicht van de beschikbare capaciteit van de aanwezige voertuigen ten opzichte van de gevraagde capaciteit. Lees hier verder.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen in uw branche?

Onderstaande bedrijven werken al samen met Rietveld en vertellen u meer:

Referenties van Grond-, weg- en waterbouw

Vragen?

Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

+31 (0) 184 65 29 10

De kracht van Rietveld

25 jaar ervaring met Fleetmanagement
No-nonsense cultuur
Altijd een oplossing op maat
Korte communicatielijnen
Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
Alle disciplines onder één dak

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10