Bouwbedrijven en aannemers

Voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm

Met EasyTrack van Rietveld heeft u uw voertuigen en materieel overzichtelijk in één scherm realtime in beeld. Realtime locaties van uw machines en waardevolle objecten, vertrek- en aankomsttijden en gereden routes van uw voertuigen komen overzichtelijk in beeld. Met EasyTrack vereenvoudigt u de administratie aanzienlijk en kunt u nog efficiënter plannen.

Brandstofkosten zijn 10 - 30% van de kosten van een project*

Met EasyDrive van Rietveld krijgt u nauwkeurig inzicht in het rijgedrag van uw chauffeurs, het brandstofverbruik en de daaraan gerelateerde CO2-uitstoot. Onderzoek van TNO heeft aangetoond dat actieve begeleiding op het rijgedrag kan resulteren in een brandstofbesparing van 8 tot 12%!  * bron: TNO

Altijd weten waar uw waardevolle objecten zijn!

Wilt u altijd inzichtelijk hebben waar uw materieel is? Weten waar uw materieel zich bevind helpt u namelijk om de kosten in de hand te houden. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel tijd u verliest bij het zoeken naar de exacte locatie van uw materialen, of nog erger: de nieuwe aanschafwaarde plus spoedkosten bij het zoekraken van materieel! Met de EasyAsset Trackers behoort dit tot het verleden. De unit beschikt over een interne oplaadbare accu of een long-life batterij, waardoor externe voeding niet noodzakelijk is. Lees hier meer over onze EasyAsset Trackers.

Altijd op tijd voor een keuring of onderhoud

De Remote Service Monitor is een merkonafhankelijke online service applicatie en attendeert u wanneer uw voertuigen of materieel service & onderhoud of verplichte keuringen behoeven. Geïntegreerd met EasyTrack maakt de Remote Service Monitor dat u altijd op tijd bent met onderhoud.

EasyTrack ontzorgt!

Met Rietveld heeft u alle gegevens van uw wagenpark in één gemakkelijk overzicht. Zo kunt u focussen op wat echt belangrijk is; succesvol uw project(en) beheren

 • Efficiënt plannen
 • Overzichtelijke weergave van uw wagenpark én waardevolle objecten in één scherm
 • Draaiuren en overuren registreren
 • Onderhoud en keuringen overzichtelijk in beeld met de RSM-module
 • Besparen op brandstofkosten

Meer weten?

Stel hier uw vraag.  Vragen?

  Ons team staat dagelijks voor u klaar! U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer van 8:00 – 17:30 uur.

  +31 (0) 184 65 29 10

  De kracht van Rietveld

  25 jaar ervaring met Fleetmanagement
  No-nonsense cultuur
  Altijd een oplossing op maat
  Korte communicatielijnen
  Gespecialiseerd in Tachograafmanagement
  Alle disciplines onder één dak
  “Met EasyDrive hebben wij inzicht in ons brandstofverbruik en dat is de beste start om te gaan besparen.”

  E: info@rietveld.nl

  T: +31 (0) 184 65 29 10