Efficio Coach | dé Boordcomputer speciaal ingericht voor touringcarbedrijven

Ervaring met touringcarbedrijven

Rietveld is dé specialist in de touringcarbranche op het gebied van automatisering van de administratieve processen. Met onze Efficio Coach Boordcomputer, die geïntegreerd is met o.a. Trip Software, behoort het handmatig verwerken van de ritopdrachten tot het verleden! Administratieve handelingen voor zowel uw chauffeurs als kantoorpersoneel worden aanzienlijk vereenvoudigt en tot een minimum beperkt.  Verbeter met de Efficio Coach boordcomputer voor touringcar uw efficiency en versnel uw facturatieproces!  Rietveld staat voor maatwerk, daarom denken we altijd met u mee en zorgen ervoor dat ons systeem naadloos aansluit op úw wensen.

Wat kunt verwachten van de boordcomputer voor touringcar?Efficio3 Coach

  • Modern Android boordcomputersysteem
  • Kwaliteitsnavigatie van Garmin, uitgerust met bus specifiek voertuigprofiel
  • Realtime inzicht in de locaties van uw voertuigen en overige gegevens zoals verwachte aankomsttijd (ETA) op de bestemming en de gereden routes
  • Geautomatiseerde verwerking van uw ritopdrachten door integratie met uw backoffice applicatie (bijvoorbeeld Trip Software)
  • Automatisch en op afstand uitlezen van uw digitale tachograaf en chauffeurspas
  • Nauwkeurige rapportages aan de hand van de tachograafdata
  • Realtime inzicht in het rijtijdenbudget op basis van Europese wet-en regelgeving, rekening houden met de in uw branche geldende ‘twaalfdagen’-regeling
  • Brandstofmanagement en rijstijlanalyse

Duurzame samenwerking met Trip Software

Rietveld en Trip Software werken al meer dan 5 jaar samen in de touringcarbranche, waardoor wij in de afgelopen jaren bij vele touringcarbedrijven onze boordcomputeroplossingen succesvol hebben geimplementeerd.  De Efficio Coach boordcomputer is volledig afgestemd op Trip Software.
Bent u (nog) geen gebruiker van Trip Software? Ook dan zijn onze fleetmanagement applicaties een waardevolle toepassing voor uw onderneming. Rietveld biedt u een oplossing die bij u past, van Tracking & Tracing, Tachograafmanagement tot aan de Efficio Coach boordcomputer voor touringcar.

 

Hieronder ziet u een aantal touringcarbedrijven die al gebruikmaken van onze Efficio Coach Boordcomputer!

Brouwer Tours
Brookhuis Busreizen
Doornbos Reizen
VTS
Dortmans Touringcars
Drenthe Tours
Drenthe Tours
EGAO Reizen
Havi Travel
Heidebloem
“Door de koppeling met Trip maken wij nu automatisch nauwkeurige nacalculaties en kunnen wij direct factureren. SnelleVliet Touringcars”

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10