Agenda

13 mei 2022

Aanmelden Pilot GreenFlow for Trucks Rotterdam

Samen met Gemeente Rotterdam en een aantal bedrijven is Havenbedrijf Rotterdam een pilot gestart waarbij vrachtwagens prioriteit krijgen bij slimme verkeerslichten (iVRI’s). Om een veiligere, betere en comfortabelere doorstroming voor vrachtverkeer op een aantal kruisingen op de Reeweg, nabij de Waalhaven, te realiseren slaan Rietveld en een aantal partners de handen ineen en bieden exclusief voor gebruikers van de Efficio3 boordcomputer een pilot traject aan, waardoor u 3 maanden gebruik kunt maken van GreenFlow for Trucks. 
14 juni 2022

Transport Compleet Hardenberg

De vakbeurs waar de transportbranche samenkomt! 
13 mei 2022

Webinar EasyTacho

Gebruikt u EasyTacho en wilt u nog iets bijleren over alle functionaliteiten? Schrijf u dan vandaag nog in voor een webinar over EasyTacho, u kunt dagelijks deelnemen! Klik hier voor meer informatie.
13 mei 2022

Webinar EasyDrive

EasyDrive genereerd duidelijke rapportages over het brandstofverbruik en de rijstijl van uw chauffeurs en voertuigen. Maar hoe doe je dat precies en wat is er allemaal nog meer mogelijk? Meld u nu aan voor het webinar, u kunt dagelijks deelnemen! Klik hier om aan te melden.
13 mei 2022

Webinar EasyTrack

EasyTrack geeft u altijd en overal inzicht in de actuele status van uw wagenpark. Maar door de vele functies is het soms lastig te vinden wat u zoekt. Graag helpen we u op weg! Schrijf u in voor dit webinar en maak uw wagenpark nog rendementvoller! U kunt dagelijkse deelnemen aan dit webinar. Klik hier om u aan te melden.

E: info@rietveld.nl

T: +31 (0) 184 65 29 10