Agenda

mei 27, 2019

Meet & Greet ‘Alles over de Slimme Tachograaf’

Graag verwelkomen we u bij onze Meet & Greet op woensdag 22 mei in Giessenburg! Tijdens deze Meet & Greet vertellen we u samen met diverse partners meer over de introductie van de slimme tachograaf op 15 juni en wat dit voor u betekent.

april 17, 2019

Trip Klantenmiddag

Op woensdag 17 april organiseert Trip Software, in samenwerking met Busvervoer Nederland, een klantenmiddag. Ook Rietveld is op deze middag van de partij om u meer te vertellen over de Efficio Coach, onze boordcomputer specifiek voor de touringcarbranche.

maart 19, 2019

BCDN Leeuwarden

Bezoek de BCDN 2019, op 19 en 20 maart WTC Expo Leeuwarden! Ook dit jaar staat Rietveld samen met dochterbedrijf TraSec voor u klaar op de BCDN. Op dit tweedaagse netwerkevent in WTC Expo Leeuwarden draait het om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen. Graag ontmoeten we u daar. Meld u nu aan voor gratis toegangskaarten en een leuke attentie van Rietveld!

maart 21, 2019

Rietveld aanwezig op de grootste transport beurs van Scandinavië!

Van 21 t/m 23 maart vindt in Messecenter Herning, Denemarken de grootste transport beurs van Scandinavie plaats. Transport 2019 is een inspirerende beurs voor iedereen die lokaal of internationaal actief is in de transportsector. Dit is de plek om nieuwe voertuigen, nieuwe apparatuur, nieuwe diensten en nieuwe ideeën te vinden. Ook Rietveld zal hierbij van de partij zijn om onder andere de nieuwste Boordcomputers en Fleetmanagement-oplossingen te presenteren.

maart 28, 2019

Transport Compleet Hardenberg

Ook in 2019 zijn wij weer aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg, dé meest complete beurs in de transportbranche!Vraag hier uw gratis e-tickets aan!

april 16, 2019

PD Drenthe 16 april 2019

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie Drenthe. Vraag hier gratis toegangskaarten aan!

november 6, 2018

Promotiedagen Noord Nederland

Ook dit jaar is Rietveld weer samen met dochteronderneming TraSec aanwezig op de Promotiedagen. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

mei 15, 2018

Gratis entree voor de Promotiedagen Drenthe

Op 15 en 16 mei vinden de Promotiedagen Drenthe plaats. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Drenthe. 

april 18, 2018

expoRIC 2018 Vliegveld Twenthe

Het jaarlijkse evenement eRIC (expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing) is een uniek interactief praktijkpodium dat hulpverlenend Nederland samenbrengt. 

maart 20, 2018

Business Contact Dagen Noord 2018

Op 20 en 21 maart 2018 is het weer zover: de jaarlijks Business Contact Dagen Noord in het WTC Expo. Ondernemers kijken er naar uit. Voor velen zijn de BCDN een moment om bij de te praten met mede-ondernemers, maar vooral om nieuwe contacten te leggen en nieuwe kansen te creëren. Rietveld is dit jaar aanwezig in combinatie met TraSec B.V. uit Roden. Graag verwelkomen we u op de TraSec-stand!