Agenda

februari 22, 2019

Rietveld aanwezig op de grootste transport beurs van Scandinavië!

Van 21 t/m 23 maart vindt in Messecenter Herning, Denemarken de grootste transport beurs van Scandinavie plaats. Transport 2019 is een inspirerende beurs voor iedereen die lokaal of internationaal actief is in de transportsector. Dit is de plek om nieuwe voertuigen, nieuwe apparatuur, nieuwe diensten en nieuwe ideeën te vinden. Ook Rietveld zal hierbij van de partij zijn om onder andere de nieuwste Boordcomputers en Fleetmanagement-oplossingen te presenteren.

maart 28, 2019

Transport Compleet Hardenberg

Ook in 2019 zijn wij weer aanwezig op Transport Compleet in Hardenberg, dé meest complete beurs in de transportbranche!

november 6, 2018

Promotiedagen Noord Nederland

Ook dit jaar is Rietveld weer samen met dochteronderneming TraSec aanwezig op de Promotiedagen. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

september 4, 2018

Rietveld op Transport Compleet Gorinchem 2018!

Net na de zomervakantie vindt Transport Compleet Gorinchem weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. De laatste trends en innovaties uit de transportsector vindt u hier.

mei 15, 2018

Gratis entree voor de Promotiedagen Drenthe

Op 15 en 16 mei vinden de Promotiedagen Drenthe plaats. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Drenthe. 

juni 11, 2018

Meet & Greet – Digitale vrachtbrief (TransFollow)

Rietveld organiseert op maandag 11 juni samen met Beurtvaartadres (distributeur van TransFollow in Nederland) een Meet & Greet. De avond heeft als thema 'In drie stappen naar digitalisering!' en geeft de mogelijkheid om in een informele sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje mee te kijken met een live-demonstratie en uw (branche)specifieke vragen te stellen.

april 18, 2018

expoRIC 2018 Vliegveld Twenthe

Het jaarlijkse evenement eRIC (expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing) is een uniek interactief praktijkpodium dat hulpverlenend Nederland samenbrengt. 

maart 20, 2018

Business Contact Dagen Noord 2018

Op 20 en 21 maart 2018 is het weer zover: de jaarlijks Business Contact Dagen Noord in het WTC Expo. Ondernemers kijken er naar uit. Voor velen zijn de BCDN een moment om bij de te praten met mede-ondernemers, maar vooral om nieuwe contacten te leggen en nieuwe kansen te creëren. Rietveld is dit jaar aanwezig in combinatie met TraSec B.V. uit Roden. Graag verwelkomen we u op de TraSec-stand!

maart 13, 2018

Transport Compleet Hardenberg

Ook in 2018 is Rietveld weer van de partij bij Transport Compleet Hardenberg. Het team van Rietveld zal dan weer voor u klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en onze nieuwste productuitbreidingen en andere ontwikkelingen aan u te tonen.

oktober 19, 2017

MobiliteitsRAI 2017

De MobiliteitsRAI vindt plaats van 19-21 oktober 2017 in RAI Amsterdam. Op de MobiliteitsRAI staat het wegtransport van vandaag en morgen centraal en is daarom dé plek om kennis te vergaren, vakgenoten te ontmoeten en uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst.