Webasto: Innovatieve technologieën voor efficiënte en kwalitatieve producten

Webasto is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve technologieën voor uiterst efficiënte en kwalitatieve producten in motorvoertuigen. Met name op het gebied van verwarmingssystemen is Webasto een ware marktleider.

Met meer dan 50 vestigingen wereldwijd, waarvan meer dan 30 productielocaties, heeft Webasto een uitgebreide internationale aanwezigheid. Het bedrijf streeft naar continue verbetering en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën te kunnen bieden.

Rietveld is trots om officieel dealer en inbouwpartner van Webasto te zijn. Als erkende partner kunnen zij hoogwaardige Webasto-producten leveren en professioneel installeren. Of je nu op zoek bent naar een verwarmingssysteem voor je auto, boot of camper, Rietveld kan je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Webasto en de innovatieve producten die ze aanbieden?

We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we naar demogelijkheden. Dat is de kracht van Rietveld. Maatwerk, persoonlijke aandacht, korte communicatielijnen met altijd de Easy Mindset.

Afspraak maken

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid