“De scanners van Rietveld zijn duidelijk, handzaam en gemakkelijk op te bergen.”


Doorlooptijd succesvol gereduceerd naar 1 werkdag

Bij Vrieswijk Minnertsga stuurden alle vrachtwagenchauffeurs eens per week de vrachtbrieven per post door naar de administratie. Dit met name omdat chauffeurs door het hele land verspreid werken en voor hun werkzaamheden niet dagelijks op kantoor hoeven komen. Door gebruik te maken van de Efficio boordcomputer van Rietveld in combinatie met een documentscanner van Tconsult hebben zij de doorlooptijd van de facturatie kunnen verminderen van 1,5 week naar 1 werkdag.


Kleurenscan van topkwaliteit

Aangezien kwaliteit en een nette uitstraling belangrijk is voor Vrieswijk Minnertsga heeft Rietveld speciaal voor hen de scanners ingesteld op kleurenscans. ‘De scanners van Rietveld zijn duidelijk, handzaam en gemakkelijk op te bergen.' vertelt Foppe Oegema, directeur van Vrieswijk Minnertsga. ‘Kwaliteit leveren is voor ons heel belangrijk op ieder aspect, dus wilden we ook een scan die een goede en duidelijke weergave gaf van het document. Deze hebben we gevonden in de scanners van Rietveld.’

Over de samenwerking met Rietveld

Het inbouwen van de systemen is vlot verlopen en was goede communicatie met Rietveld in die periode. Inmiddels werkt het bedrijf alweer bijna een jaar met de Efficio boordcomputer van Rietveld. Ook de chauffeurs zijn enthousiast over het gebruik van de boordcomputer, vooral omdat deze veelt papierwerk scheelt. Zelfs de eigen rijders zijn inmiddels uitgerust met de boordcomputer en scanners van Rietveld. Ook de koppeling met TMS-pakket EasyTrip werkt goed en maakt het plannen ook een stuk gemakkelijker.

 

Over Vrieswijk Minnertsga

Vrieswijk Minnertsga is gespecialiseerd in het vervoeren schroot , maar vervoeren ook andere los gestorte materialen.

Gevestigd in: Minnertsga
Aantal werknemers: 15
Aantal voertuigen: 30
Opgericht in: 1921

Website Vrieswijk