Van Meijel Automatisering - Specialist in automatisering voor de bouw

Bouwen is complex. Hoe beter bouwondernemingen in staat zijn om hiermee om te gaan, hoe succesvoller zij zullen zijn. Dat is waar Van Meijel Automatisering bouwers dagelijks mee helpt, al 30 jaar lang.

Vanuit hun "bouwen-kan-simpeler" overtuiging, wil Van Meijel dat klanten succesvoller zijn. Ze bieden software en diensten die uitsluitend gericht zijn op de bouw en aanverwante industriële dienstverlening. Door het leveren van efficiëntere en kwalitatief betere processen, helpen ze bouwbedrijven om beter te kunnen bouwen en minder risico te lopen.

Als specialist in automatisering voor de infra, bouw en aanverwante sectoren begrijpt Van Meijel de unieke uitdagingen waarmee deze bedrijven te maken hebben. Met hun expertise kunnen ze oplossingen bieden die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van deze sectoren.

Eén van de voordelen van Van Meijel's software is het vermogen om data uit Rietveld's Easy producten te integreren. Dit geeft gebruikers toegang tot nog meer waardevolle informatie en zorgt voor een naadloze samenwerking tussen verschillende systemen.

Met Van Meijel Automatisering kunnen bouwondernemingen hun processen optimaliseren en efficiënter werken. Dit resulteert in kostenbesparingen, hogere productiviteit en verbeterde kwaliteit. Door te streven naar eenvoud in de complexe wereld van bouwen, helpt Van Meijel klanten om succesvoller te zijn.

Denk hierbij aan calculaties, urenregistraties, rapportages, facturatie, afvalmanagement, materieelbeheer, BIM, projectbewaking, planning, bouwplaatsregistraties, digitale werkbonnen, en nog meer.

Kortom, bouwen kan simpeler met de Easy oplossingen van Rietveld en de software van Van Meijel Automatisering.

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om beter te bouwen en minder risico te lopen.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid