Travelcard - De merkonafhankelijke mobiliteitspas.

Partner van Rietveld in softwarekoppeling met tankpas data

Travelcard is dé merkonafhankelijke aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland. Met deze passen kunnen zakelijke reizigers eenvoudig gebruikmaken van verschillende vormen van vervoer, zoals tanken en elektrisch laden.

Eén van de voordelen van het gebruik van een Travelcard is de mogelijkheid om een volledige administratie bij te houden. Door de gegevens van Rietveld's EasyTrack and Trace systeem te koppelen aan de transactiedata van Travelcard, krijg je een nauwkeurig overzicht van de kostprijs per kilometer voor elk voertuig binnen je bedrijf.

Dit biedt niet alleen inzicht in de kosten, maar helpt ook bij het voorkomen van eventueel misbruik. Met de tankpas en laadpas van Travelcard kun je er zeker van zijn dat deze alleen gebruikt worden voor zakelijke doeleinden.

Met Travelcard ben je dus verzekerd van een efficiënte en transparante manier om mobiliteit binnen jouw bedrijf te regelen. Of het nu gaat om tanken of opladen, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Dus waar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag met Travelcard en ervaar zelf het gemak en de voordelen van onze merkonafhankelijke mobiliteitspas!

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid