Trasec heet nu Rietveld

Trasec is voor velen een begrip in voertuigmanagement. We hebben de naam ook lang in ere gehouden. Sinds 2016 is Trasec een onderdeel van de Rietveld groep.

Vanaf 15 november 2023 is de naam Trasec komen te vervallen. De reden is dat Rietveld en Trasec één bedrijf is met dezelfde service, diensten, oplossingen en producten. De medewerkers van Trasec zijn sindsien dezelfde als die van Rietveld. Er verandert dus helemaal niets. 

Dezelfde service, producten en oplossingen

Wat betreft de basis blijft alles zoals je van ons gewend bent: dezelfde locatie, vertrouwde gezichten, de bekende service en dezelfde expertise. De locatie en de medewerkers van Trasec werkten eigenlijk al bij Rietveld. De enige wijzigingen die plaatsvinden naast de naamswijziging, zijn de bedrijfs- en financiële gegevens. Deze informatie is te vinden op de contactpagina van deze website. 

 

Login Trasec Platform

Op dit moment is het vertrouwde platform nog normaal bereikbaar.

Log-in Trasec Software Platform

 

Bedankt Trasec!

Jouw bedrijfsactiviteiten waren een waar genoegen voor ons en die zetten we met dezelfde inzet voort. Beloofd! We maken het alleen maar makkelijker. Eén naam, één werkgever, één leverancier, één opdrachtgever, één administratie. Dat valt onder onze Easy mindset.

 

Heb je vragen hierover?

Geen probleem! Bel of mail ons gerust, want we geven graag duidelijkheid als je nog vragen hebt. 

sales@rietveld.nl | +31 (0) 184 65 2910
 

Rietveld | Start with Easy