TransFollow E-CMR via de Efficio boordcomputer van Rietveld

Rietveld biedt samen met Beurtvaartadres BV (exclusief distributeur van TransFollow in Nederland) de mogelijkheid om TransFollow te integreren in de Efficio3 Boordcomputer of de Efficio SmartApp for Android. Hiermee ervaar je de snelheid van de e-CMR verenigd met de gebruiksvriendelijkheid van onze boordcomputer.

Met TransFollow ben je verzekerd van een efficiënte en digitale afhandeling van jouw transportdocumenten. Het gebruik van e-CMR biedt vele voordelen, waaronder een snellere en foutloze documentatie, realtime inzicht in transportgegevens en een verbeterde samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Door TransFollow te integreren in onze Efficio boordcomputer, stellen we je in staat om optimaal gebruik te maken van deze innovatieve technologie. Met slechts een paar klikken kun je jouw CMR-documenten digitaal genereren, verzenden en ontvangen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten die gepaard gaan met het handmatig verwerken en archiveren van papieren documenten.

Bovendien is onze Efficio boordcomputer speciaal ontworpen met gebruiksvriendelijkheid als prioriteit. Het intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor chauffeurs om snel toegang te krijgen tot alle benodigde informatie en om eenvoudig documenten digitaal te ondertekenen en te verzenden.

Met de Efficio boordcomputer van Rietveld en TransFollow ben je verzekerd van een probleemloze en papierloze afhandeling van jouw transportdocumenten.

Ervaar de snelheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid vandaag nog!

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid