TANS - Het complete TMS-pakket voor transportbedrijven

 

Het TALIS TMS-pakket van TANS is de ideale oplossing voor transportbedrijven die op zoek zijn naar een geïntegreerde softwareoplossing om hun processen te optimaliseren. Met het TALIS systeem worden de acquisiteur, de planner, de administratie en de manager van het transportbedrijf volledig ondersteund.

De kracht van het TALIS TMS-pakket ligt in de uitgebreide functionaliteiten op het gebied van opdrachtenadministratie, planning en facturatie. Het maakt het beheren en uitvoeren van ritopdrachten eenvoudiger dan ooit tevoren.

Een belangrijk kenmerk van het TALIS systeem is de naadloze integratie met de Efficio boordcomputer van Rietveld. Dit zorgt ervoor dat het uitwisselen van ritopdrachten en andere informatie tussen verschillende systemen direct mogelijk is, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

 

Voordelen van het TALIS TMS-pakket in samenwerking met Rietveld's Efficio boordcomputer

  • Verbeterde efficiëntie en productiviteit door geautomatiseerde processen
  • Optimale planning van ritten en resources
  • Real-time inzicht in de status van opdrachten
  • Snelle en accurate facturatie
  • Geïntegreerde boordcomputeroplossing voor naadloze communicatie tussen systemen

Het TALIS TMS-pakket van TANS is geschikt voor transportbedrijven van elke omvang. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een grote internationale speler, met TALIS en de data uit de boordcomputer Efficio van Rietveld heb je de juiste tools in handen om je bedrijfsprocessen efficiënt te beheren.

Neem vandaag nog contact op met onze productspecialist en ontdek hoe we jouw operationele processen kunnen verbeteren en je rendement verhogen. 

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid