T Comm Telematics monitort en registreert de exacte temperatuur van jouw lading

T Comm Telematics is dé specialist op het gebied van draadloos meten, registreren en real-time inzichtelijk maken van de locatie en staat van trailers, motor- en aanhangwagens, en de conditie van de lading hierin. Deze geavanceerde oplossingen worden wereldwijd ingezet bij verschillende sectoren, waaronder voedseltransport (levensmiddelen, AGF, vis, vlees), vervoer van bloemen en planten, farmaceutische producten, chemicaliën en vee.

Bij T Comm gaat de dienstverlening verder dan alleen het monitoren van de vracht. De volledig geïntegreerde systemen helpen je om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Met behulp van onze technologie kun je niet alleen de exacte temperatuur van jouw lading monitoren en registreren, maar ook in real-time inzicht krijgen in eventuele afwijkingen. Dit stelt je in staat om proactief actie te ondernemen wanneer nodig.

Of het nu gaat om het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van voedselproducten, het beschermen van gevoelige farmaceutische producten tegen temperatuurschommelingen, of het voldoen aan de wettelijke vereisten voor het transport van bepaalde goederen - T Comm Telematics biedt de oplossing die je nodig hebt. De systemen zijn betrouwbaar, nauwkeurig en eenvoudig te integreren met jouw bestaande logistieke processen.

Met T Comm kan je erop vertrouwen dat jouw lading altijd onder optimale omstandigheden wordt vervoerd. Je kan er gerust op zijn dat jouw waardevolle vracht veilig en conform de juiste temperatuureisen wordt bewaard en vervoerd. Door middel van regelmatige rapportages en real-time waarschuwingen blijf je altijd op de hoogte van de conditie van de lading.

Kies voor T Comm Telematics en ervaar zelf de voordelen van deze innovatieve oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demo.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid