Sylogi - Rietveld's huismerk in Detectieproducten

Ben je op zoek naar maatwerk detectieproducten voor het detecteren van obstakels of personen? Dan zijn het EasyDetect producten die je nodig hebt!

Rietveld werkt met de hoogwaardige producten en betrouwbare detectiesystemen van Sylogi onder de productgroep EasyDetect.

Bij Sylogi begrijpen ze namelijk goed dat elk voertuig en elke situatie uniek is. Daarom leveren zij maatwerk oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Of je nu een vrachtwagenchauffeur bent die extra zichtbaarheid nodig heeft tijdens het achteruitrijden, of een beveiligingsbedrijf dat obstakels wil detecteren op afgelegen terreinen, met Sylogi kunnen we jou de juiste EasyDetect producten bieden.

EasyDetect Producten

De detectieproducten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met EasyDetect bieden we diverse soorten systemen aan, waaronder radar- en camerasystemen. Deze systemen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden geïntegreerd met bestaande voertuigsystemen of beveiligingssystemen.

Met deze detectiesystemen kun je obstakels en personen in realtime detecteren, waardoor de veiligheid op de weg aanzienlijk wordt verbeterd. De systemen zijn accuraat, betrouwbaar en werken zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Of je nu in het donker rijdt, tijdens slecht weer of in drukke stadscentra, onze EasyDetect van producten presteren altijd optimaal.

Waarom Sylogi?

Bij Sylogi streven ze, net als bij Rietveld, naar maximale klanttevredenheid. De ervaren engineers werken nauw samen met ons en onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan al hun eisen. We begrijpen dat betrouwbaarheid en duurzaamheid essentieel zijn bij het kiezen van detectieproducten. By Sylogi gebruiken ze alleen hoogwaardige materialen en componenten voor onze systemen. 

Daarnaast biedt Sylogi ook een uitstekende aftersales service. Mochten onze Rietveld's specialisten vragen hebben, we kunnen altijd beroep doen op Sylogi. Samen zijn we sterk om eventuele vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

Bij Rietveld streven we ernaar om langdurige relaties met onze klanten én met onze leveranciers op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Kortom

Rietveld is trots op het partnership met Sylogi voor maatwerk van detectieproducten van obstakels of personen. Met de hoogwaardige en betrouwbare systemen zorgen we ervoor dat je altijd veilig de weg op kunt. Of je nu een vrachtwagenchauffeur, beveiligingsbedrijf of ander type voertuigbezitter bent, Rietveld heeft samen met Sylogi de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Bekijk het assortiment in onze webshop of neem contact op met onze productspecialist.