Squarell - partner van Rietveld voor hardware canbus adapters

Squarell is een toonaangevende partner van Rietveld, gespecialiseerd in CANbus en voertuigsignalen. Met hun uitgebreide ervaring in de automotive sector, ontwikkelen en produceren ze innovatieve oplossingen voor het verzamelen en interpreteren van CANbus- en voertuigdata. Hun portfolio wordt gebruikt in diverse industrieën zoals automotive, telematica, industrie en off-road.

Bij Squarell begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurige en betrouwbare data te krijgen uit voertuigen. Daarom hebben ze zich gespecialiseerd in het interpreteren van voertuigsignalen, zodat klanten waardevolle inzichten kunnen verkrijgen over de prestaties van hun wagenpark of machines.

Hun geavanceerde technologie stelt Squarell in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor specifieke behoeften. Of het nu gaat om het monitoren van brandstofverbruik, rijgedrag of motordiagnose, Squarell heeft de kennis en expertise om aan de eisen van elke klant te voldoen.

Gevestigd in Nederland bedient Squarell klanten over de hele wereld met hun hoogwaardige producten en diensten. 

Samen met Squarell creëerde Rietveld brandstofbesparende oplossingen voor verschillende wagenparken: EasyDrive. Onze klanten verminderen hiermee het brandstofverbruik met gemiddeld 8%.

Andere vlootresultaten lieten een besparing van 800% op stationair draaien zien. Hierdoor daalde het brandstofverbruik tijdens stationair draaien van 4 liter per dag naar 0,6 liter.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid