Partner van Rietveld met een realtime logistieke platform

Rietveld kan de transport- en vlootbeheersystemen van haar klanten naadloos integreren met Sixfold, Europa's leidende realtime logistieke platform. Deze geavanceerde datakoppeling stelt onze klanten in staat om precies te weten waar hun goederen zich bevinden en wanneer ze aankomen - en dat allemaal met minimaal handmatig werk.

Het hart van het Sixfold-platform is de krachtige voorspellingsengine. Deze engine combineert inkomende onbewerkte telemetrie-, kaart- en weergegevens met geavanceerde algoritmen voor machine learning. Hierdoor kunnen gebruikers proactieve waarschuwingen ontvangen bij eventuele vertragingen in de verzending.

Elke dag worden er tot wel €500 miljoen aan goederen gemonitord via het Sixfold-platform. Dit biedt klanten en verladers de mogelijkheid om zakelijk voordeel te behalen en hun activiteiten beter te plannen. Het platform ondersteunt klanten in meer dan 25 Europese talen, waardoor het toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers.

Eén van de belangrijkste voordelen van het Sixfold-platform is de veiligheid en naleving van de AVG. De gegevens die op het platform worden verspreid, zijn volledig veilig en voldoen aan alle Europese privacywetten. 

Dankzij deze samenwerking tussen Rietveld en Sixfold kunnen bedrijven hun logistieke processen optimaliseren en efficiënter werken. Met minimaal handmatig werk kunnen verladers en vervoerders nu precies weten waar hun goederen zich bevinden en wanneer ze aankomen. Dit biedt hen een concurrentievoordeel in de dynamische wereld van de logistiek.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid