Rietveld heeft een datakoppeling met Simacan

 

Maak je transportketen slimmer. Optimaliseer real-time transportinformatie en communicatie

Simacan is een open en leveranciersonafhankelijk cloud platform voor digitale samenwerking in de transport en logistiek. Met Simacan kan je snel en veilig digitaal samenwerken met transportbedrijven en verladers om sectorbrede uitdagingen aan te pakken, zoals het verlagen van transportkosten, het optimaliseren van de transportketen en het verminderen van CO2-uitstoot.

RIetveld heeft een samenwerking met Simacan.

Het Simacan-platform geeft je inzicht in jouw gehele transportketen en stelt je in staat om direct uitzonderingen te beheren. Daarnaast biedt het platform veiligheidswaarschuwingen, last-mile-instructies en informatie voor chauffeurs in de cabine. Simacan anticipeert op real-time verkeersinformatie en houdt rekening met verkeersopstoppingen en transportregels. Met Simacan kun je jouw vlootgegevens analyseren en jouw transportactiviteiten optimaliseren voor een slimmere supply chain.

Dankzij de mogelijkheid om real-time verkeersinformatie te volgen, is Simacan een waardevol instrument voor het minimaliseren van onvoorziene omstandigheden die uw planning kunnen verstoren. Door gebruik te maken van het platform kun je proactief reageren op verkeersopstoppingen of andere incidenten die invloed kunnen hebben op jouw leveringen.

Met de samenwerking tussen Rietveld en Simacan kun je: 

  • Efficiëntie verbeteren: Door real-time informatie en communicatie kun je jouw transportketen optimaliseren en vertragingen minimaliseren.

  • Kosten verlagen: Door slimmer te plannen en onnodige kilometers te vermijden, kun je jouw transportkosten aanzienlijk verminderen.

  • CO2-uitstoot verminderen: Door de meest efficiënte routes te kiezen, draag je bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Maak gebruik van Simacan en maak jouw transportketen slimmer. Optimaliseer real-time transportinformatie en communicatie voor een efficiëntere supply chain.

Neem contact op met Rietveld om deze onze samenwerking te bespreken.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid