Shippeo - Europese leider in realtime zichtbaarheid van transport

Shippeo, de Europese leider in realtime zichtbaarheid van transport, helpt grote verladers en logistieke dienstverleners om transport te gebruiken om uitzonderlijke klantenservice te leveren en operationele uitmuntendheid te bereiken.

Het Multimodal Visibility Network van Shippeo verbindt FTL-, LTL-, pakket- en containertransport en integreert meer dan TMS-, telematica systemen, waaronder de systemen van Rietveld met behulp van een unieke API koppeling.

Het Shippeo-platform biedt directe toegang tot realtime leveringstracking, automatiseert klantprocessen en biedt ongeëvenaarde ETA-nauwkeurigheid dankzij een eigen en toonaangevend algoritme dat bij Shippeo intern is ontwikkeld. 

Real-time zichtbaarheid wordt steeds meer beschouwd als een 'must-have' mogelijkheid binnen de supply management toolkit. 

Het Shippeo-platform integreert met partneroplossingen zoals die van Rietveld om klanten te helpen real-time zichtbaarheid ten volle te benutten. We zoeken naar toegevoegde waarde en synergie, waarbij we ons richten op branche-expertise, technische geschiktheid, commerciële complementariteit en geografische dekking. 

De oplossingen en expertise van onze partners variëren van het internet der dingen tot digitalisering, duurzaamheid en meer. Het doel van Shippeo is dat ze voortdurend uitbreidende partnernetwerk elk onderdeel van supply chain management dekt. Dat is belangrijk voor de continuïteit in onze samenwerking.

Meer weten over de samenwerking met Shipeo en de mogelijkheden? Neem hier contact met ons op.

 

Rietveld  |  One stop shop voor Easy voertuigmanagement en veiligheid