Sattracer: Overal ter wereld GPS positiebepaling en draaiurenregistratie met satellietverbinding 


Ben jij een materieelbeheerder of vlootbeheerder op zoek naar een geavanceerd positiebepalingssysteem? Dan is Sattracer de oplossing voor jou! Met Sattracer kan je overal ter wereld je voertuigen en machines volgen dankzij een directe satellietverbinding. Dit unieke product biedt niet alleen GPS positiebpaling, maar ook draaiurenregistratie, waardoor je een compleet beeld hebt van het gebruik van je materieel. In dit artikel ontdek je meer over de voordelen en mogelijkheden van Sattracer.

Altijd in verbinding dankzij satelliettechnologie


Een van de grootste voordelen van Sattracer is dat het gebruikmaakt van satelliettechnologie voor communicatie. Hierdoor ben je niet afhankelijk van mobiele netwerken, wat vooral handig is wanneer je werkt in afgelegen gebieden waar dekking soms beperkt of zelfs helemaal afwezig is. Of het nu gaat om vrachtwagens, bouwmachines, landbouwvoertuigen of andere assets, met Sattracer blijf je altijd in verbinding.

GPS positiebepaling overal ter wereld

 

Dankzij het gebruik van GPS-technologie en een directe communicatie via een satellietverbinding biedt de Sattracer overal ter wereld nauwkeurige positiebepaling. Dit systeem geeft 2 keer per dag een positie. Je kan dan precies zien waar je voertuigen of machines zich op dat moment bevinden. Deze informatie is vervolgens onder andere in de vorm van rapportages beschikbaar op EasyTrack.

 

Compleet beeld met draaiurenregistratie 

Naast GPS positiebepaling heeft een Sattracer ook de mogelijkheid om draaiuren bij te houden. Dit is vooral handig voor materieelbeheerders die willen weten hoe lang hun machines actief zijn geweest. Met de draaiurenregistratie kan je het onderhoud beter plannen en facturaties opmaken. Je krijgt een compleet beeld van het gebruik van je materieel, waardoor je efficiënter kan werken en kosten kan besparen.

 

Voordelen van Sattracer in een notendop:

  • Wereldwijde GPS positiebepaling dankzij directe satellietverbinding
  • Draaiurenregistratie voor een compleet beeld van het gebruik


Als materieelbeheerder of vlootbeheerder wil je altijd de controle hebben over je assets. Met Sattracer krijg je niet alleen inzicht in de locatie van je voertuigen en machines, maar ook in hun daadwerkelijke gebruik. Dit stelt je in staat om efficiënter te werken, kosten te besparen en het onderhoud beter te plannen. Waar ter wereld je ook bent, met Sattracer kan jij altijd vertrouwen op een betrouwbare GPS positiebepaling en draaiuren registratie oplossing.

Meer interesse in deze wereldwijd dekkende oplossing? Neem dan snel contact op met onze productspecialist.

Contact